Jordbærstova

Restaurant   Fotograf: Mathilde K. Uri

Restaurant   Fotograf: Mathilde K. Uri

Koselig interiør   Fotograf: Mathilde K. Uri

Catering   Fotograf: Mathilde K. Uri

Selskapslokale i låven vår med plass til 45 pers.   Fotograf: Mathilde K. Uri

Vi fokuserer på tradisjonsrik mat, og henter våre råvarer lokalt. Spekemat fra Stranda   Fotograf: Mathilde K. Uri

Interiøret er moderne, med typisk norsk og "gammeldags" preg.   Fotograf: Mathilde K. Uri

Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Mathilde Knutsen Uri
Adresse Valldalsvegen 476
6210 Valldal
Telefon 94444928
Lengdegrad 7.317682
Breddegrad 62.324386

Midt i smørøyet, mellom kjente Trollstigen og Geiranger, ligger jordbærbygda Valldal. Omslynget av Valldøla og majestetiske fjell finner du Jordbærstova, kjent for vår absolutte bestselger "Jordbærkaka".

I flere tiår har Jordbærstova jobbet opp en fantastisk merkevare. Restauranten har god kapasitet og kan ta i mot ca 80 bespisende gjester. I tillegg har vi et flott selskaplokale i den gamle låven vår, med kapasitet til enda 45 personer, samt ca 20 sitteplasser i hagen vår på solrike sommerdager.

På kjøkkenet lages vår berømte jordbærkake med ekte Valldalsbær, samt andre retter med bruk av mest mulig lokale råvarer. Vi fokuserer på norske tradisjonsrike måltider, og ønsker å tilby våre gjester god mat på et folkelig vis.

På tunet ligger også "Gamlehuset" hvor vi tilbyr overnatting i våre tre doble rom.

I 2023 tok Synnøve og Mathilde over stafettpinnen av Åse og Kåre Erstad, som har drevet den suksessfulle restauranten i over 20 år. Et viktig mål for oss var å oppgradere restauranten, men likevel drive videre med det samme konseptet og stemningen som Åse og Kåre har jobbet opp i løpet av alle årene.

Les mer