Derinngarden

I gårdsbutikken   Fotograf: Øivind Leren

Bondens Marked Debio Godkjent Gardsmathanen Norsk Gardsost Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Othild Tjugen
Adresse Halåsen
6490 Eide
Telefon 71491100
Mobiltelefon 48006670
Mobiltelefon 90196357
Lengdegrad 7.40966
Breddegrad 62.88794

Derinngarden ligger fint til øverst på Halåsen i Eide, med nydelig utsikt! Vi driver økologisk melkeproduksjon og nybygd gårdsmeieri. Gårdens nydelige oster og andre godsaker får du i vår trivelige gårdsbutikk. I 2.etasje serveringslokale som egner seg for grupper. Overnatting: Teltovernatting i gårdstunet.

Besøk Derinngarden på Eide på Nordmøre!

Innbydende gårdsbutikk med egne og andres produkter, sommerkafe, møte-/selskapslokale, teltovernatting i gårdstunet. Gården drives økologisk.

Spesialiteter

Nydelige hvitmuggoster, kittmodnete oster, marinert ost, kremost og yoghurt. Trivelig serveringslokale i 2. etasje over ysteriet, egner seg godt til dagskurs, lunsjservering for grupper, bussgrupper, selskapslokale m.m.

Derinngarden ligger fint til øverst på Halåsen i Eide, og her er en flott utsikt. Like ved er det lysløype med preparerte løyper om vinteren, fint turterreng om sommeren. Etter avtale kan vi ta imot grupper for omvisning og orientering, og vi kan også servere lunsj basert på gårdens produkter. HISTORIE: Derinngarden har vært i familiens eie siden 1927. Da kom Asbjørns besteforeldre nordover fra Loen og Stryn og slo seg ned her. Gården er gammel, første kjente bruker levde på 1600-tallet. Melkeproduksjon er basis i gårdsdriften, og en stor del av melken blir nå foredlet til ost i nybygd gårdsmeieri.

Noen av våre produkter:

Derinngarden Spesial

Godt modnet ost med kittskorpe, store fyldige oster (Ø ca. 30cm) som deles opp i spisser etter kundens ønske. Egner seg godt til Raclette, og til å spise som den er.

Levering: Kjøpes i gårdsbutikken
Betaling: Kontant
Snøtind

Delikat halvfast hvitmuggost, oppkalt etter Eide`s høyeste fjell. Runde oster, Ø 19cm, deles i 4 kvarter eller etter kundens ønske. En kvart veier ca. 300g.

Levering: Kan kjøpes i gårdsbutikken
Betaling: Kontant
Trolltind

Halvfast ost modnet med kittskorpe, gul og delikat. Runde oster, Ø 19cm, deles i kvarter eller etter kundens ønske. En kvart veier ca. 300g. Osten er oppkalt etter fjelltoppen bak Trollkirka, en flott kalksteinsgrotte som er en av våre lokale attraksjoner.

Levering: Kjøpes i gårdsbutikken
Betaling: Kontant
Derinngardens Camembert

Bløtere hvitmuggost, kjempegod!

Levering: Kan kjøpes i gårdsbutikken
Betaling: Kontant
Marinert ost

Terninger av gårdens ost marinert i olje og krydder. Selges i delikate glass som er fine å sette på bordet og gi som gave. Marinert ost er nydelig i salat! 1 glass inneholder 150g ost.

Innhold: Ost, olje (10% olivenolje), hvitløk, rose'pepper, chilipepper, laurbærblad
Levering: Kjøpes i gårdsbutikken
Betaling: Kontant
Othilds kremost

Fersk smøreost med krydder, luftig og delikat! Beger a 100g.

Innhold: Ferskost, salt, pepper, dill og hvitløk
Levering: Kjøpes i gårdsbutikken
Betaling: Kontant

Yoghurt med honning

Beger med naturell yoghurt laget av gårdens ferske melk, gårdens honning i bunnen av begeret. Nydelig til dessert eller som et lite mellommåltid.

Levering: Kjøpes i gårdsbutikken. (Dette er et produkt vi ikke har hele tiden.)
Betaling: Kontant

Fine turmuligheter i området, lysløype.

Les mer