Tingvollost

Kraftkar   Fotograf: Alexander Hagstadius

Lageret har plass til 6000 Kraftkar samtidig.   Fotograf: Per Kvalvik

Salting av Kraftkar   Fotograf: Per Kvalvik

Alle ostene våre.   Fotograf: Øyvind Leren

Meieribestyrer Egil Smith-Meyer sjekker muggveksten til Edel Frue   Fotograf: Per Kvalvik

Kraftkar lagres i opptil 12 måneder.   Fotograf: Per Kvalvik

Gardsmathanen Norsk Gardsost Spesialitet Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Egil Smith-Meyer
Adresse 6629 Torjulvågen
Telefon 46164000
Mobiltelefon 90664140
Lengdegrad 8.2479
Breddegrad 62.9701

Tingvollost er et familiedrevet gårdsmeieri, som lager seks forskjellige hvit- og blåmuggoster basert på pasteurisert kumelk fra egen gård. Gullmedaljevinner under World Cheese Awards 2011.

I vår egen gardsbutikk kan du treffe oss som lager osten og følge ystingen gjennom et vindu inn til ysterommet.

Foruten egne oster selger vi også en rekke andre lokale mat- og håndverksprodukter. Utenfor beiter kyrne våre døgnet rundt i sommerhalvåret. De har alle navn og egen personlighet og setter stor pris på litt besøk. Tilrettelagt for barnefamilier med lekeapparater, sitteplasser og toalett. Vi har selv små barn og ønsker at alle våre besøkende skal trives!

Gården og ysteriet drives av fire generasjoner i familien Waagen og det har vært gardsdrift her siden 1303 - nøyaktig 700 år før Tingvollost ble etablert i 2003.

Åpent mandag-fredag (9-15) og lørdag i juli/august (11-14).

Velkommen!

Les mer