Gårdsbrenneri og destillerier

Norge har en lang tradisjon for produksjon av brennevin ikke minst av akevitt. I de senere årene har det også blitt vanlig å produsere blant annet gin og whiskey. Reetableringen av brennerier og destillerier rundt om i landet oppsto som følge av at produksjonsmonopolet til Vinmonopolet /Arcus falt i 2005 etter å ha blitt innført ved etablering av Vinmonopolet i 1922. HANEN har i dag flere medlemmer som produserer ulike typer av brennevin på gården. Dette er gårder som ofte tar i mot besøk og hvor besøkende kan få både omvisning og en smak av de edle dråper. Ta gjerne kontakt før ankomst.

Anikonic

Anikonic
i Oslo

Anika som står bak Anikonic er en ekspert innen produksjon av vin og sprit. Hun tilbyr konsulenttjenester og produksjon av egne produkter laget av lokale norske råvarer. Anikas kortreiste, miljøve...

Les mer
Villbrygg

Villbrygg
i Oslo

Villbrygg lager alkoholfrie drikker som ikke går på kompromiss med smak eller opplevelse. Vi bruker naturlige og ville ingredienser fra den unike nordiske floraen. Slik ekstraherer vi smakene av na...

Les mer