Nyyyt
Kontaktperson:
Georg-Fredrik Ueland
Adresse:
Buevegen 1990, 4389 Vikeså
Telefon:
Nettside:
E-post:
Det meste av det kjøtt vi leverer er håndplukket. I våre moderne lokaler på Røysland Gaard i Bjerkreim videreforedler vi kjøttet. Vi leverer i dag til hotell, restauranter og butikker.
I 2018 var vi for andre år på rad finalister i den konkurransen ”Det Norske Måltid” med henholdsvis ferskvarebog og Pinnasteik – begge fra sauerasen Svartfjes. Dette er en rase som er god til å holde ved like utmarksområder, noe som er helt i tråd med Nyyyt sitt mål om å produsere bærekraftige kjøttvarer.
For å utnytte våre råvarer og lokaler best mulig er vi også i gang med produksjon av pølser og spekepølser. Her har vi fått med oss mangeårig ekspertise innen tradisjonsmat, så vi gleder oss til flere kvalitetsprodukter fremover.
