Norsk Urkorn

Gårdsbutikker
Servering

Kontaktperson:

Eirin Fagerås

Adresse:

Øyestadveien 249, 1860 Trøgstad

Telefon:

Nettside:

Urkornbua har fersk bakst søndag til torsdag, og har også tilbud om selvbetjening, så du kan handle søndag – fredag til klokken 20.00, selv om det ikke er folk tilstede.

I sommerhalvåret er det en fin platting utenfor hvor man kan sette seg ned og nyte deilige bakevarer og en kopp kaffe eller te. I vinterhalvåret er det begrenset med plasser for å sette seg inne i bakeriet, men det er et stort caferom i huset ved siden av.

Åpningstider:

Søndag: kl. 12-17 (Fersk og frossen bakst)
Mandag-torsdag kl. 10-17 (Fersk bakst fra kl. 12)
Fredag kl. 10-12 (Kun frossen bakst)
Lørdag er det stengt.
Litt om vareutvalget:
Brød: Diverse speltbrød, emmerbrød, landhvetebrød og surdeigsbrød.
Søt bakst: Kanelknuter, solskinnsboller, sjokoladekake mm.
Økologisk mel: Spelt, emmer, dala landhvete, svedjerug og brødmiks.
Annet: Spelt-granola, honning, økologiske egg, rapsolje, pizza, surdeigstarter og mye mer.

Det er alltid rikelig med frosne bakevarer. Vi tar også imot forhåndsbestillinger.

Litt om Norsk Urkorn:

Norsk Urkorn eies og drives av Petter Simonsen og ekteparene Anne-Lise og Jon Sørensen, Eirin og Kolbjørn Fagerås. Det er Eirin og Kolbjørn som bor på Østre Øiestad gård, hvor Eirin er baker og daglig leder for Norsk Urkorn. (Tlf. 93487836) Mer info om Norsk Urkorn finner du på www.norskurkorn.no