Mat med hjerte
Kontaktperson:
Nils-Henning Nesje
Adresse:
Skarhaugen 5, 6030 Langevåg
Telefon:
Nettside:
E-post:
Mat med hjertes filosofi er å lage mat fra grunnen av, og gi gjester en unik smaksopplevelse sammen med historien bak maten. Vi kompremisser ikke med håndverket, maten skal være ekte og ærlig. Den håndbårne kunnskapen er særdeles viktig å videreføre, da industrien stadig blir flinkere til å nøytralisere vår smak og flytte våre smakspreferanser vekk fra originalen .
Vi setter også fokus på spiselige vekster fra hagen, skogen og fjæra. Sammen med Kagge forlag og forfatter Ellen-Beate Wollen er vi med å løfte frem kunnskapen om disse råvarene.- Boken kommer våren 2014.
I vår matlaging brukes lokale kvalitetsprodusenter fra Møre & Romsdal, Trøndelag, Sogn & Fjordane og Hordaland. Arrangement på forespørsel: Kokk hjem, kurs, bryllupskokk, konfirmasjon, firmafest, foredrag, ønsker du lokalmataften f.eks på ditt spisested? Slik kan vi sammen fremme vår mat.
Nils Nesje er tilknyttet kompetansenavet Mære, og er matkontakt for Møre & Romsdal.
«Kan vi blande trend og tradisjon på en fornuftig måte vil vi stå sterkere i fremtiden.» (Nils)