Kjekshus Gård
Kontaktperson:
Kjetil Myrengen
Adresse:
Vienlinna 427, 2750 Gran
Telefon:
Nettside:
E-post:
Det ligger noen fantastiske synergier i det å følge maten hele veien fra jord til bord. Det er lønnsomt, verdiskapende og like spennende hver eneste sesong. Men matproduserende gårder som Kjekshus krever ekstra mye omsorg og innsats for å kunne levere på det kvalitetsnivået vi ønsker. Flinke og dedikerte folk er en forutsetning, samt et visst samspill med værguder, naboer og samarbeidspartnere.
Størst er gleden når begeistringen vår ser ut til å smitte over på gjestene våre. Kjekshus skal være en arena for gode menneskemøter, matbegeistring og kunnskapsutveksling rundt dyrevelferd, levende bygder, matproduksjon og norsk måltidskultur. For noen vil begeistringen inntreffe i en rendevouz med 90-talls klassikeren raclette laget på Rød Ku, for en annen i å innse at kjøttet han spiser i praksis er en foredling av gresset han nettopp rusla i. Godt skal det smake og moro skal vi ha det.