Sogndalstrand Kulturhotell

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Strandgata 22
4380 Hauge i Dalane
Telefon 51477255
Lengdegrad 6.284236
Breddegrad 58.322774

VELKOMMEN TIL SOGNDALSTRAND KULTURHOTELL - ET HOTELL MED SÆRPREG Sogndalstrand - 3 mil sør for Egersund i Sokndal kommune - var opprinnelig et gammelt ladested fra seilskutetiden. I dette idylliske miljøet finner du Sogndalstrand Kulturhotell i nyrestaurert tredrakt fra 1800-tallet. Her blir reisende tatt imot med varme og stor gjestfrihet.

Sogndalstrand Kulturhotell består av 11 ulike hus med totalt 30 rom. Gata er vår “lobby”, og det er igjen liv i den gamle Krambua, Kommunehuset, Folvikhuset, Skredderhuset, Sjøbua, Mydlandhuset samt Løa. Disse bygningene utgjør Sogndalstrand Kulturhotell.

Et utradisjonelt hotell – åpent for restaurantgjester, overnatting, kurs- og konferanser, feiringer og festlige anledninger hele året.

Sogndalstrand er et av de best besøkte reisemål i Rogaland, og er det eneste tettstedet i Norge hvor trehusbebyggelsen fra 1700- og 1800-tallet samt omkringliggende kulturlandskap er fredet av Riksantivaren. Dette unike stedet med sjel og historie i alle vegger vil sjarmere med sin arkitektur uansett om det bugner av blomster på sommeren eller er ikledd vinterdrakt.

Stedet og de omkringliggende områder har et mangfold av historie, severdigheter og aktiviteter - som er vel verdt et besøk.

Sogndalstrand Kulturhotell tar imot dere med varme og vennlighet enten du kommer som privatperson eller på jobb-besøk.

Hjertelig velkommen!

Les mer