Fjelleventyret

Fjelleventyret tilbyr rideturer   Fotograf: Torstein Lund Sperstad

Besøk Fjelleventyret i Skjåk. Store opplevelser for hele familien.   Fotograf: Torstein Lund Sperstad

kløving inn til setra   Fotograf: fjelleventyret

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Hanne Forreløkken
Adresse Vassgangen 24
2690 Skjåk
Telefon 48218999
Lengdegrad 8.313804
Breddegrad 61.872789

Fjelleventyret er en aktivitetsbedrift i Nasjonalparkriket. Fra gården tilbyr vi rideturer, guida toppturer og jaktpakker. Her har vi 14 islandshester som vi bruker til turistridning fra bygd til fjell. Hos Fjelleventyret kan du kose deg med gårdsovernatting, smake på lokale kjøttprodukter fra garden eller gjøre en hyggelig handel.

FJELLEVENTYRET Fra gården vår tilbyr vi guida fjellturer, rideturer og jaktopplevelser. Fjelleventyret ligger helt i foten av Breheimen Nasjonalpark. Rideturene er en flott opplevelse i rolige omgivelser på gamle seterveier og stier, mot vakre Lundadalen. vi tilbyr 3 timers turer og dagsturer fra 10 år og hele familien. Vi holder til ved inngangen til idylliske Lundadalen, en seterdal som ligger i hjertet av Breheimen Nasjonalpark. For å finne frem kan du følge skiltingen mot Fjelleventyret fra RV 15 som slenger seg så fint igjennom Lom og Skjåk kommune. Se også Fjelleventyret på googlemap. Vi ligger kun 12 minutter fra Lom sentrum og 1,5 time fra Geiranger sentrum Her kan du også sove en natt om du har planer om å bestige Galdhøpiggen

GARDSBUTIKK Etter rideturen eller fjellturen kan du kikke innom gårdsbutikken for en trivelig handel å kjøpe våre egenproduserte spekepølser. Her får du også kjøpt kaffe og rømmevafler.

GARDSOVERNATTING Vi leier ut koselige og nye rom i fire ulike hus på gården. Disse rommene har tilgang til nytt sanitæranlegg bygget i 2020.

  • Annekset har en dobbeltseng og en liten sittegruppe
  • Familierommet har køyesenger med plass til en familie på 4 personer. Dette rommet er av noe enklere standard.
  • I låven har vi et 'de luxe' rom til 5 personer. Dobbeltseng og 3 sengr på hems. Eget bad. Kjøkken og stue med peisi tilknytning til dette rommet.

Rommene leies ut med selvhusholdning. Vi tilbyr frokost og en liten god meny å velge i for den som ønsker i vår nye gårdskafe.
Både rom, gårdskafen, santitæranlegg er nytt i 2020

Les mer