Lillavendel

På gården dyrker vi asparges, og fra begynnelsen av mai, har vi fersk asparges i gårdsbutikken   Fotograf: Thea Rimstad Flaatten

Hele sommeren bugner det av fantastiske lokale, kortreiste grønnsaker i butikken.   Fotograf: Thea Rimstad Flaatten

Soyalysene i gårdsbutikken er laget på gården. Her finner du en mengde forskjellige dufter og glass.   Fotograf: Guro Rimstad

Gårdsbilen er i daglig drift og en trofast hjelper i hverdagen   Fotograf: Guro Rimstad

Rødløk og gul løk dyrkes på gården. Fra st.hans har vi både løk, gulrøtter og poteter   Fotograf: Guro Rimstad

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Helgeroveien1104
3295 HELGEROA
Telefon 97631676
Lengdegrad 9.879223
Breddegrad 58.99019

Midt i hjertet av Helgeroa, ligger Søndersrød gård og gårdsbutikken Lillavendel. Her dyrkes asparges, kål, gulrøtter, løk, og poteter. Gårdsbutikken er åpen i helgene fra midten av mai. Fra ca 15.juni er har vi åpent hver dag (10-17) hele sommeren fram til ca 10.august. I november og desember har vi juleåpent i helgene. Sjekk facebooksiden vår for nærmere informasjon om åpningstider.

Lillavendel - litt lilla,mye Lavendel.

Da har du en liten gårdsbutikk i Helgeroa med egen produksjon av såper og hudpleieprodukter fra naturlige råvarer. Trygge og gode ingredienser er en forutsetning for produktene vi lager. Målet og ønsket vårt for alt vi gjør, er å finne fram til gode kombinasjoner av oljer og ingredienser som hjelper huden.

Kvalitet er viktigere enn alt annet. Derfor bruker vi lang tid på å finne gode og trygge råvarer som også handler om bærekraftighet for dem som produserer andre steder i verden.

Nysgjerrighet gjør også at vi gjerne prøver oss litt fram sammen med deg hvis du har spesielle ønsker eller behov. Vi lærer noe hele tiden, og kunnskap er viktig for å kunne sette sammen et godt og naturlig produkt. Vi er også opptatt av kortreist mat og dermed også kortreiste egne produkter.

Råstoffer fra norsk natur - og gjerne fra gården i Helgeroa. Det har resultert i gulrotsåpe og ølsåpe fra lokalt bryggeri. Når ønsket om god kvalitet og kortreiste produkter passer sammen, er ingenting bedre!

Ta gjerne turen innom gården på sommerstid, da bugner det av kortreist mat fra egen gård og gårder i nærheten. I tillegg finnes flotte produkter fra kreative produsenter.

Vær velkommen!

Les mer