Askim Frukt- og Bærpresseri AS

Kvalitetssjekk av innlevert rabarbra   Fotograf: Øivind Haug

Opplev historien vår i museumsdelen   Fotograf: Nicki Twang

Barn leverer epler i vårt eplemottak.   Fotograf: Tommy Andresen

Butikken

Kaféen vår som lager den populære eplevaffelen!

Produksjonssjef Helge følger med på eplemosten som skal tappes.   Fotograf: Tommy Andresen

Vi har presset epler siden 1936!

Spesialitet
Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Osloveien 93
1815 Askim
Telefon 69819800
Lengdegrad 11.133612
Breddegrad 59.583912

Butikk, kafé og opplevelser! Velkommen til vår flotte helårsåpne fabrikkbutikk. Her finner du et komplett utvalg av våre egenproduserte varer basert på frukt og bær, samt at vi tilbyr våre besøkende en rekke spennende matvarer fra andre småskalaprodusenter, altså vår egen "Mathall". I den ene delen av butikken kan du vandre igjennom historien vår, lære om produksjon og produkter fra 1936 og frem til idag gjennom utstillinger, bilder og dokumentasjon. I drivhuset finnes til enhver tid et stort utvalg interiørprodukter til inne og utebruk og på smaksdisken finnes alltid noe godt. Husk å ta deg tid til en eplevaffel i kafeen når du kommer innom oss!

Siden 1936

I over 80 år har vi presset kvalitetsfrukt- og bær til saft, mos, geléer og syltetøy. Vi er i dag et av få presserier som tar imot og presser frukt og bær fra hageeiere. Følg med på nettsiden vår www.afb.no for åpningstider på rabarbra-, bær- og eplemottak.

Dere plukker og vi foredler....

Tanken om dugnadsånden lever, den står sterkt i Norge. Hvis mange bidrar med litt, gir det resultater. Det er noe ærlig og inkluderende ved at våre kunder også er våre råvareleverandører. Vi følger hagens sesonger med rabarbramottak i juni, bærmottak i august og eplemottak på høsten. Utenom sesong kaldpresser vi rapsfrø fra Østlandet til vår egen AFB Rapsolje og Odelia Rapsolje.

I førjulstiden bugner butikken vår av gode gavetips, alt fra velfylte gavekurver til mindre pakninger med våre populære produkter. Den perfekte gaven til de som har alt!

Vi håper å se deg og garanterer en unik handleopplevelse

Naturlige råvarer smaker best!

Les mer