Skarstad gartneri og gårdsmarked

Det bugner av friske grønnsaker i gartneriet i sommermånedene   Fotograf: Skarstad gartneri

Ureiste tomater smaker aller søtest   Fotograf: Skarstad gartneri

På Skarstad gartneri dyrkes over 100 ulike kulturer, blant annet tomater   Fotograf: Skarstad gartneri

Barna har egen lekeplass på gårdstunet   Fotograf: Skarstad gartneri

Kafeen er åpen fra mai til oktober   Fotograf: Skarstad gartneri

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Østre Solørveg 588
2211 Kongsvinger
Telefon +47 90582421
Lengdegrad 12.032473
Breddegrad 60.23222

Skarstad Gartneri & Gårdsmarked er et familiedrevet gårdsbruk beliggende rett utenfor Kongsvinger. Her dyrker vi nærmere 100 ulike sorter grønnsaker, poteter og krydderurter som vi selger i gårdsmarkedet på gården i sommersesongen. Nytt av året er gårdskafèen hvor vi serverer hjemmelagede bakevarer og kafèretter basert på egne råvarer i hyggelige omgivelser.

I gårdsmarkedet vårt på Skarstad fokuserer vi på mat, og vi fyller opp med egenproduserte grønnsaker i tråd med den norske grønnsaksesongen. I veksthusene dyrker vi tomater av mange slag, agurker, søtpaprika, chili og krydderurter. Gårdsmarkedet er sesongåpnet fra ca. 1 mai til ca 1. November hvert år. Vi har også kortreiste og lokalproduserte produkter fra andre småskalaleverandører i sortimentet vårt, og dette skal være produkter som kompletterer måltidet.

I gårdskafèen vår serverer vi hjemmelagede bakevarer og kafèretter som er basert på egne råvarer og varer fra gårdsmarkedet. Vi har en flott uteservering på fine sommerdager, samt sitteplasser under tak med varmelamper på litt mer kjølige dager.

For de minste har vi en fin lekeplass hvor de også kan hilse på hanen Frank og hønene hans.

Les mer