Tuddal Høyfjellshotel

Den gamle tallerkenhyllen fra Porsgrund Porselen henger i spisesalen.   Fotograf: Carina

Zakkæus Landhandel   Fotograf: Carina

Hotellet   Fotograf: Carina

Englerommet   Fotograf: Carna

Ansatte på Tuddal Höifjeldshotel.   Fotograf: Carina

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Malin Abrahamsen
Adresse Hotellvegen 100, 3697 Tuddal
3697 Tuddal
Telefon 35028888
Lengdegrad 8.747675
Breddegrad 59.793949

Velkommen til Tuddal Høyfjellshotel. Et lite familiedrevet hotell fra 1895. Bare to timer fra Oslo, under Gaustatoppen i Telemark, innbyr vi til livsnytelse og ro.

På solsiden av Gaustatoppen ligger det best bevarte trehotellet fra 1800 - tallet i Norge, Tuddal Høyfjellshotel. Hotellet ligger 6 km fra Gaustatoppen, og 18 km fra Rjukan som er på UNESCO´s verdensarvliste.

Tuddal Høyfjellshotel ble bygget i 1895, og har en imponerende samling av antikviteter og gamle møbler som både er utstilt og benyttet i daglig bruk. På hotellet i dag møter du den 5 generasjonen Gurholt.

Vi har et godt kjøkken med både egenproduserte råvarer og fokus på lokalmat. Her jobber tre kokker, to av dem med erfaring fra Michelin restauranter. Hver kveld klokken 19:00 serverer vi en satt 4-retters meny.

Vinkjelleren har mange spennende valg og vi har også vårt eget ølbryggeri, Fjellbryggeriet. En populær aktivitet for grupper er ølsmaking, eller flatbrødbaking i bakeriet vårt.

Vi har 21 rom, 18 i hovedhuset og 3 i annekset Brostul. Rommene er ikke store, men de er smakfullt innredet, alle med sin egenart. Det er bad på alle rom.

Rommene i annekset er litt større og passer bra for familier.

De som besøker vårt hotellet setter pris på den deilige roen og maten. Her er du velkommen til å sitte foran peisen i en av stuene våre, nyte en god bok og godt glass vin.

Det finnes også badstu med mulighet for å dukke seg i fjellvannet i bekken som renner forbi.

Hjertelig velkommen til oss!

Les mer