Tustna Ladestasjon

  Fotograf: K2 FilmProductions AS

  Fotograf: K2 FilmProductions AS

  Fotograf: K2 FilmProductions AS

  Fotograf: K2 FilmProductions AS

  Fotograf: K2 FilmProductions AS

  Fotograf: K2 FilmProductions AS

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Halsnesvegen 672
6590 Tustna
Telefon 92289016
Lengdegrad 8.151501
Breddegrad 63.154246

Vårt sted fikk navnet «Tustna Ladestasjon» fordi det er nettopp dette det har vært for vår familie og bygda i mange år. En ladestasjon for kropp og sjel! Skogen, strand og svaberg har vært med på å gi oss ny energi og en avslappende pause. Vi vil nå gi flere gleden av å bli pleiet av de naturlig gode omgivelsene. Tustna Ladestasjon gir deg mulighet til en digitalfri pause, med opplevelser som berører sansene.

OVERNATTING & AKTIVITETER

Sov igjennom den nordmørske natten under åpen himmel! I vårt nyutviklede Svevehus kan du sove i ekstra komfortable hengekøyer med føttene mot et felles ildsted. Hengekøyene har beskyttende tak av seilduk og eget myggnett. Vi stiller med pute, dyne, håndklær og lys.

Maten er sesongbasert, med størst mulig innslag av lokale og økologiske råvarer. Tilberedt på åpen ild eller servert i samlingshuset 50 meter fra Svevehuset.
Du kan også leie vår økovennlige familiehytte med kjøkken og to soverom i skogen.

Foruten muligheten til å gjøre ingenting og bare nyte omgivelsene tilbyr vi utleie av sykler, fiskestang, besøk i grønnsakåkeren eller en sjanse til å teste ut norske håndverkstradisjoner gjennom lefsebaking, tredreiing og smiing. Tustnafjella har også mange ettertraktede mål rett bak hytta vår.
Ta kontakt med oss så skreddersyr vi akkurat ditt opphold slik du helst vil ha det!

Varmt velkommen til Tustna.

Les mer