Hyllest

Hylleblomstdrikke og sirup i flaske.   Fotograf: Mari Fallet Mosand

Nydelig alkoholfritt alternativ.   Fotograf: Mari Fallet Mosand

Innhøstning på Rinde Gård en tidlige morgenstund.   Fotograf: Marianne Solberg

Hylleblomster i soloppgang   Fotograf: Mie Dahlmann Jensen

Rinde Gård drives økologisk av Kjell Ivar Schia. Hylleblomstene er et fellesprosjekt siden 2013. Her har vi ca 200 busker.   Fotograf: Mie Dahlmann Jensen

Debio Godkjent
Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Gåravegen 66
3804 BØ I TELEMARK
Telefon 94823980
Lengdegrad 9.115172
Breddegrad 59.418445

Hyllest fra naturen til deg! Fra velduftende hylleblomster plukket i Sauherad, og på Rinde Gård produserer vi økologisk hylleblomstdrikke og sirup med unik smak av nordisk sommer.

Fra blomst til drikke

Rundt Sankt Hans innhøster vi blomster på tidlige morgenstunder for å få blomsten med høyest innhold av aroma. Innhøstning av blomster gjør vi på Rinde Gård på Akkerhaugen, og på gårder på Hørte i Sauherad, Telemark. Vi også fått kjøpt blomster fra Karsten Juncher på Fyn i Danmark. Produksjonen foregår på det lokale eplepresseriet Epleblomsten, hvor vi lar aromaen fra blomsten trekke ut i sukker/sitron-lake før det filtreres og tappes. Vi behandler den skånsomt så aromaen bevares på best mulig måte.

Hyllest drives av Mie Dahlmann Jensen, som har hentet inspirasjon og kunnskap i hjemlandet Danmark - og i samarbeid med Rinde Gård og Epleblomsten - lager produkter som selges i restauranter i Telemark og osloområdet.

Les mer