Hyllest

  Fotograf: Hilde Mork

  Fotograf: Hilde Mork

  Fotograf: Hilde Mork

  Fotograf: Lisbeth A

Velkommen til vår vejbod på Valen, en selvbetjent melkerampe 24/7. Her kan du vippse eller bruke kontanter, og få med deg drikke. På denne plassen har vi nyplantet hyll 2020, kontorplass - så vi si hei om vi er i området !   Fotograf: Mie Dahlmann Jensen

Debio Godkjent
Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Gåravegen 66
3804 BØ I TELEMARK
Telefon 94823980
Lengdegrad 9.115172
Breddegrad 59.418445

Hyllest fra naturen til deg! Fra velduftende hylleblomster plukket i Sauherad, og på Rinde Gård produserer vi økologisk hylleblomstdrikke og sirup med unik smak av nordisk sommer.

Fra blomst til drikke

Rundt Sankt Hans innhøster vi blomster på tidlige morgenstunder for å få blomsten med høyest innhold av aroma. Innhøstning av blomster gjør vi på Rinde Gård på Akkerhaugen, og på gårder på Hørte i Sauherad, Telemark. Produksjonen foregår på det lokale eplepresseriet Epleblomsten, hvor vi lar aromaen fra blomsten trekke ut i sukker/sitron-lake før det filtreres og tappes. Vi behandler den skånsomt så aromaen bevares på best mulig måte.

Hyllest drives av Mie Dahlmann Jensen, som har hentet inspirasjon og kunnskap i hjemlandet Danmark - og i samarbeid med Rinde Gård og Epleblomsten - lager produkter som selges i restauranter i Telemark og Oslo-området.

Les mer