Låvbrua selskapslokale og gårdsbutikk

Det sies at regn på bruden bringer lykke. Tun og inngangsparti er brostensbelagt med gjerder og skifersøyler, som er super å dekorere med blomster.

Oppdekking i hestesko til bryllup. Fra brudeparets sitteplasser ser det slik ut.

Stort og trivelig kjøkken i enden gjør det raskt og enkelt å servere. Samtidig har en full oversikt over lokalet og gjestenes behov.

Selskapslokalet har et digert panoramavindu med fantastisk utsikt ut over Gauldalen. En perfekt plass for bildetagning og luftepauser under selskapet.

På tunet er det både skjermet og trivelig. Her tas gjester i mot og her strekkes det på ben.

Eget område på tunet med parkbenker og hellebelagt underlag.

Oppdekning bankett.

Brudeportal med rennende vann og hvit løper, med panoramautsikt til brudeparet og hele brudefølget.

Låvbrua er del av årets regionstand og deltager på Matfestival

Fasadeskilt for Låvbrua Selskapslokale

Inngang inn til festlokalet.

Brudeportal med prest under åpen himmel.

Brudepar ved diger fontene og brulagt hele tunet for seremonier.

Debio Godkjent Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Bennaveien 300
7228 Kvål
Telefon 90768151
Lengdegrad 10.253702
Breddegrad 63.208842

Velkommen til Låvbrua gårdsbutikk og selskapslokale på Haugen gård! Vi kalles for livets låve, fordi vår låve inneholder et helt livsløp. Her finnes Storfeavl. Her finnes en nostalgisk og koselig gårdsbutikk, hvor vi selger egenproduserte varer og her finnes selvfølgelig Låvbrua selskapslokale. Gården er også en opplæringsgård for ungdomskoleelever med utfordringer i hverdagen.

Selskapslokale
Låvens øverste etasje inneholder et storslått selskapslokale med plass til 100 gjester til bords. Her kan dere velge langbord, hestesko, eller runde bankettbord. Lokalet er fullt utstyrt med alt som måtte behøves for en uforglemmelig samling. Her holdes bryllup (også med vielser), konfirmasjoner, bursdager, minnemarkeringer, julebord, firmafester, temafester og møter. Dere kan velge fra vår meny, eller anrette egen mat. Lokalet har storslått utsikt oppover Gauldalen, et komplett kjøkken og innredning som skaper en fantastisk innramming for et selskap som skaper minner!

Gårdsbutikk
Alle egenproduserte produkter og andre varer selges i vår gårdsbutikk, med nostalgisk og koselige preg. Her får du servert kaffe og kan sitte ned for en prat med ditt reisefølge, eller oss i butikken.

Gårdsmat
Gården bedriver økologisk storfeavl med den franske rasen Charolais. Det produseres mat på gården, som storfekjøtt i forskjellige varianter, Storselgeren festsuppe, biffdeig.

Opplæringsgård
Haugen gård er en opplæringsgård for ungdomskoleelever med utfordringer i hverdagen.

Les mer