Hakkesetstølen Fjellstugu og Hytter

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Torild G. Hakkeset
Adresse Hakkesetvegen 73, Hardangervidda
3580 Geilo
Telefon 32 09 09 20
Lengdegrad 8.21772
Breddegrad 60.501641

Rom i fjellstugu, hytter og leilighet med fantastisk beliggenhet 1050 m.o.h ved porten til Hardangervidda med turstier, sykkelveier og preparerte skiløyper rett utenfor døra. Kort vei til alpinbakker. Fiskevann med fjellørret. Passer også for møter,kurs og selskaper. Tradisjonsmat fra fjellet. Kafe

Rom i fjellstugu. Hyggelige rom med eget bad med 2 til 5 sengeplasser Praktiske og koselige rom med felles baderomsfasiliteter. 2-6 sengeplasser.

Gamlebua:

Tradisjonell stølsbu full av historie og sjarm. 1 soverom med dobbeltseng og køyeseng, 1 hems med 2 senger. Hallingstue med peis og tv, kjøkkenkrok med oppvaskbenk, kjøleskap med frys, komfyr, kaffetrakter og vannkoker. Bad med dusj og toalett.

Dronninghytta:

3soverom med plass til 8-9 pers. Fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, stue med peisovn og tv, bad med dusj og toalett.

Leilighet:

2 soverom hvorav ett med dobbeltseng og ett med familiekøye. Mulighet for ekstra oppredning i stue. Hyggelig stue med tv, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, bad med dusj og toalett samt vaskemaskin.

Gjester i hyttene og leiligheta har selvfølgelig fri adgang til fjellstuas fasiliteter som badstue, trimrom,skistall etc. Det er også mulighet for å kjøpe middag og frokost på fjellstugu. Butikk med bruksting samt sounenir, kafe og kiosk.

Les mer