Hakkesetstølen Fjellstugu og Hytter

Dronninghytta

Eldhus

Eldhus

Dronninghytta

Skarvet

Skarvet

Dronninghytta

Vidda

Vidda

Leilighet

Leilighet

Bibliotek

Hakkesetstølen

Hakkesetstølen

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson TORILD G HAKKESET
Adresse Hakkesetvegen 73, Hardangervidda
3580 Geilo
Telefon 90607272
Lengdegrad 8.21772
Breddegrad 60.501641

Rom i fjellstugu, hytter og leilighet med fantastisk beliggenhet 1050 m.o.h ved porten til Hardangervidda med turstier, sykkelveier og preparerte skiløyper rett utenfor døra. Kort vei til alpinbakker. Fiskevann med fjellørret. Passer også for møter,kurs og selskaper. Tradisjonsmat fra fjellet. Kafe

ROM

Overnatting på fjellstugu.

Rom med 2 til 6 senger samt sovesal. Noen av romma har eget bad med dusj og toalett.

Peisestue, spisesal med bar, tv-stue samt bibliotek. Kafe og butikk med souvenier og bruksting. Skistall, sauna, biljard, trimrom m.m. Frokost og middagsservering. Servering med alle rettigheter.

________

HYTTER

Leiligheten - ligger i tilknytning til fjellstua, her er det egen inngang fra utsiden, men og dør direkte inn i fjellstua. Leiligheten inneholder bad med dusj, toalett og vaskemaskin. Fullt utstyrt kjøkkenkrok med oppvaskmaskin, stue(mulig med ekstra sengeplass) med satellitt tv og to soverom (hvorav ett med dobbeltseng og ett med familiekøye).

Dronninghytta - ligger nydelig til med praktfull utsikt ca 350 meter fra fjellstua. Hytta har tre soverom med plass for 6-9 personer. Bad med dusj og toalett, stue med peisovn og TV samt fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap m/frys. Nyoppusset 2014

Skarvet - Har 2 soverom (dobbeltseng på hvert med overkøye over), med plass til max 6 personer, 2 bad med dusj og toalett, stue med TV og fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap m/frys. Nybygd 2016.

Vidda - Har 3 soverom (dobbeltseng på hvert med overkøye over), med plass til max 9 personer. 3 bad med dusj og toalett, stue med TV og fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker og kjøleskap m/frys. . Nybygd 2016.

Eldhus - Er restaurert. Dette er et litt enklere alternativ. Består av hems, samt kjøkkenkrok med oppvaskkum(ikke oppvaskmaskin), kaffetrakter, vannkoker, komfyr og kjøleskap m/frys samt stue(soverom 2 senger) og bad med dusj og toalett.


__________________________________________________________________-

Les mer