Jækta Fjordstue

  Fotograf: Jan Sverre Berger

  Fotograf: Jan Sverre Berger

  Fotograf: Jan Sverre Berger

  Fotograf: Jan Sverre Berger

  Fotograf: Jan Sverre Berger

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Strandheimvegen 4
7690 Mosvik
Telefon 74064911
Lengdegrad 11.01641
Breddegrad 63.82234

Jækta Fjordstue ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser i Mosvik ved Trondheimsfjorden, 4 km fra Skarnsundbrua og 1 km fra Mosvik sentrum. Vi har åpent hele året for bestilling av bryllup, konfirmasjon, barnedåp, bursdag, minnesamvær og andre festligheter.

Vi serverer koltbordbuffe med varmeretter, kaffe, kaker og desserter hver søndag og helligdager 11-18 (Mars-Desember). Vi serverer også retter fra egen meny. Mer informasjon finner du på vår facebookside.

Dukkeutstilling av Anne Grete's håndlagde porselensdukker med flotte bunader fra hele Norge er også å finne i restauranten.

HYTTER
Vi har nybygde utleiehytter med sjøutsikt. Hyttene har eget minikjøkken, bad med dusj og toalett. Det er full tilgang til internett og smart-tv. I hyttene finner du seng, sovesofa og hems med flere sengeplasser. Hyttene har også egen gressplen og terrasse.

LEILIGHET
Leiligheten har eget kjøkken, bad og full tilgang til internett og smart-tv. I leiligheten er det eget soverom og sovealkove med køyeseng. Leiligheten har oppvaskmaskin og vaskemaskin. Utenfor leiligheten er det egen terrasse.

BOWLING
På huset finnes det også egen bowlinghall med tre baner. Her er det også muligheter for bursdagsfeiring og andre begivenheter.

CAMPING
Campingplassen har 10 oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner. Det er også mulighet for å campe med telt. Tilknyttet campingen er et servicebygg med dusj, toalett og vaskemaskin og kjøkken. Internett er tilgjengelig over hele området.

GJESTEBRYGGE OG BÅTUTLEIE
Vi har egen gjestebrygge med tilgang til vann og strøm. Tilrettelagt plass for å renske fisk. Det er muligheter for å leie båt. Skarnsundet er en meget anerkjent plass for fiske. Dagsbesøk for middagsgjester på Jækta Fjordstue er gratis.

Les mer