Olsens Pensjonat

Her sover man godt i deilige senger.   Fotograf: Katrine Sørgård

Stuen i Olsens Pensjonat er for alles benyttelse, slik som kjøkkenet og spisestuen.   Fotograf: Katrine Sørgård

Rom nr 3 har sjøutsikt og morgensol!   Fotograf: Lars Magne Roksvåg

Det koselige kjøkkenet har alle fasiliteter og her kan det kokkeleres og nytes!   Fotograf: Katrine Sørgård

Olsens Pensjonat, et klassisk hvit trehus midt i fiskeværet Veiholmen

Rom nr 1 har et kongelig tilsnitt, vi kaller det Dronning Maud suiten, men er egentlig et nokså lite og koselig enkeltrom!!!   Fotograf: Katrine Sørgård

OlsenNaustet og moloen på Naustholmen   Fotograf: J Jørgen Lie Iversen

MoloNaustet på Indre havn

Langbordet er dekket

Stuen i Røbekkhuset   Fotograf: Hanna Thevik

Aften i vannkanten

MoloNaustet

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Line J Nicolaysen
Adresse Valen 1, Veiholmen
6570 Smøla
Telefon 94240243
Lengdegrad 7.953335
Breddegrad 63.519139

Vi i Olsens Pensjonat ønsker deg velkommen til fiskeværet Veiholmen som ligger langt ute i havgapet, på nordsiden av den vakre øya Smøla på Nordmøre. Her blant hvite trehus og trange smau og gater driver vi vår lille reiselivsbedrift i 3 nyoppussede gjestehus og det vakre OlsenNaustet.

Vi har til sammen 20 sengeplasser og hos oss deler man bad, i god «badehotell»-stil! Man kan enten tilberede egne måltider i husets kjøkken i harmoni med øvrige gjester eller man kan velge å gå på et av Veiholmens restauranter eller kaffebar og nyte tradisjonell lokalmat i sesong.

I vårt fine OlsenNaustet er det sommerstid en restaurant som serverer nordmørske tapasretter basert på lokale råvarer og flotte produkter fra regionen. Som gjest til Veiholmen kan man kose seg gjennom hele året bare ved å rusle rundt i fiskeværet, nyte en god kopp kaffe og nydelig kake på stedets kaffebar, nyte et glass vin eller to på et av stedets serveringssteder eller rett og slett bare sette seg ned på Pensjonistbenken ved butikken og la tiden passere mens man slår av en prat med de lokale som gjerne også sitter der og nyter dagen.

Men ønsker man seg en litt mer aktiv ferie finnes det utmerkede lokale aktører som tilbyr flotte opplevelser, som Smøla Kajakk som daglig tilbyr padleturer blant holmer og skjær, Smøla Naturopplevelser som har havørn eller skjærgårdssafari med flott Rib-båt, Storskarven som lar deg lære å ro eller segle en tradisjonsbåt, ta en Stikk-Ut tur på øyas 13 oppmerkede stier langs sjø og på land eller ta en guidet rusletur rundt på fiskeværet med en lokalmann.

Er man fotointeressert så byr stedet også på flotte muligheter da lyset endrer seg hele tiden her ute i havgapet noe som gir spennende fotomuligheter av landskap og hav.

På Veiholmen og Smøla finnes det noe for enhver smak – uansett aktivitetsnivå og interesser!

Les mer