Olsens Pensjonat & Gjestehus

Her sover man godt i deilige senger.   Fotograf: Katrine Sørgård

Rom nr 3 har sjøutsikt og morgensol!   Fotograf: Lars Magne Roksvåg

Det koselige kjøkkenet har alle fasiliteter og her kan det kokkeleres og nytes!   Fotograf: Katrine Sørgård

Olsens Pensjonat, et klassisk hvit trehus midt i fiskeværet Veiholmen

OlsenNaustet og moloen på Naustholmen   Fotograf: J Jørgen Lie Iversen

MoloNaustet på Indre havn

Stuen i Røbekkhuset   Fotograf: Hanna Thevik

MoloNaustet

Restaurant OlsenNaustet : en koselig plass for de fleste anledninger!

Aftenstund i vannkanten

Rom nr 1 har et kongelig tilsnitt, vi kaller det Dronning Maud suiten, men er egentlig et nokså lite og koselig enkeltrom!!!   Fotograf: Katrine Sørgård

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Line J Nicolaysen
Adresse Valen 1, Veiholmen
6570 Smøla
Telefon 94240243
Lengdegrad 7.953335
Breddegrad 63.519139

Velkommen til vakre Veiholmen, et lite fiskevær som ligger 9 km ute i havet fra den innholdsrike øya Smøla på Nordmøre. Veien ut hit går mellom holmer og skjær og man føler nesten at man kjører i selve skipsleia utover, med blinkende grønne og røde lykter som anviser sjøveien. Her blant hvite trehus. trange smau og gater driver vi vår lille reiselivsbedrift Olsens Pensjonat & Gjestehus, hvor vi tilbyr overnatting i 3 nyoppussede gjestehus samt restaurant og konferanse-opplevelse i det vakre OlsenNaustet fra 1700-tallet.

Vi har til sammen 16 rom med tilsammen 28 sengeplasser fordelt på våre koselige gjestehus og hos oss deler man bad, i god «badehotell»-stil, så en god slåbrok er ikke så dumt å medbringe! Trenger man flere senger og rom så har vi flere gjestehus til på hånd, 12 tom og 24 sengeplasser.

Måltider kan tilberedes i våre velutstyrte kjøkkener i harmoni med husets øvrige gjester, eller man kan rusle ned til Restaurant OlsenNaustet som ligger med sjøen som nærmeste nabo for å innta lunch eller middag. Sommerstid serveres det der en lett lunchmeny og kveldstid er menyen basert på nordmørske spesialiteter og råvarer. Vi anbefaler virkelig at man bestiller bord ved epost til post@smia.no eller telefon 46971040 slik at man er sikker på å få bord i dette intime og koselige lokalet!

Det finnes også andre restauranter på Veiholmen samt en herlig liten kaffebar med nydelige kaker, påsmurt lunchmat og en barristaverdig kaffemeny

Som gjest på Veiholmen kan man kose seg gjennom hele året bare ved å rusle rundt på fiskeværet, bli med på en guidet Værvandring med kjentmann, ta en Stikk-ut tur i egen regi, padle blant holmer og skjær med Smøla Kajakk, nyte en ribtur gjennom øyas store skjærgård og i havørnens rike med Smøla Naturopplevelser, ta en 9 hulls-runde på golfbanen, besøke øyas visningssenter for lakseoppdrett eller rett og slett bare sette seg ned på Pensjonist-benken ved butikken og la tiden passere mens man slår av en prat med de lokale som gjerne også sitter der og nyter dagen!

Er man fotointeressert så byr stedet også på flotte muligheter her ute i havgapet for lyset og skyformasjoner endres konstant, noe som gir spennende fotomuligheter av landskap og hav.

På Veiholmen og Smøla finnes det noe for enhver smak – uansett aktivitetsnivå og interesser!

Velkommen utover til oss i havgapet!

Les mer