Olsens Pensjonat & Gjestehus

Her sover man godt i deilige senger.   Fotograf: Katrine Sørgård

Stuen i Olsens Pensjonat er for alles benyttelse, slik som kjøkkenet og spisestuen.   Fotograf: Katrine Sørgård

Rom nr 3 har sjøutsikt og morgensol!   Fotograf: Lars Magne Roksvåg

Det koselige kjøkkenet har alle fasiliteter og her kan det kokkeleres og nytes!   Fotograf: Katrine Sørgård

Olsens Pensjonat, et klassisk hvit trehus midt i fiskeværet Veiholmen

Rom nr 1 har et kongelig tilsnitt, vi kaller det Dronning Maud suiten, men er egentlig et nokså lite og koselig enkeltrom!!!   Fotograf: Katrine Sørgård

MoloNaustet

OlsenNaustet og moloen på Naustholmen   Fotograf: J Jørgen Lie Iversen

MoloNaustet på Indre havn

Langbordet er dekket

Stuen i Røbekkhuset   Fotograf: Hanna Thevik

Aften i vannkanten

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Line J Nicolaysen
Adresse Valen 1, Veiholmen
6570 Smøla
Telefon 94240243
Lengdegrad 7.953335
Breddegrad 63.519139

Ta turen til Veiholmen, et lite fiskevær som ligger langt ute i havgapet på den vakre nordmørske øya Smøla. Her blant hvite trehus. trange smau og gater driver vi vår lille reiselivsbedrift Olsens Pensjonat & Gjestehus, hvor vi tilbyr overnatting i 3 nyoppussede gjestehus samt restaurantopplevelse i det vakre OlsenNaustet fra 1700-tallet.

Vi har til sammen 28 sengeplasser fordelt på våre koselige gjestehus og hos oss deler man bad, i god «badehotell»-stil, så en god slåbrok er ikke så dumt å medbringe!

Måltider kan tilberedes i våre velutstyrte kjøkkener i harmoni med husets øvrige gjester, eller man kan rusle ned til Restaurant OlsenNaustet som ligger med sjøen som nærmeste nabo for å innta lunch eller middag. Sommerstid serveres det der en lett lunchmeny og kveldstid er det delbare tapasretterbasert på nordmørske spesialiteter og råvarer som gjelder. Vi anbefaler virkelig at man bestiller bord ved epost til post@smia.no eller telefon 46971040 slik at man er sikker på å få bord i dette intime og koselige lokalet!

Det finnes også andre restauranter på Veiholmen samt en herlig liten kaffebar med nydelige kaker, påsmurt lunchmat og kaffe etter alle kunstens regler!

Som gjest til Veiholmen kan man kose seg gjennom hele året bare ved å rusle rundt på fiskeværet, bli med på en guidet Værvandring med kjentmann, ta en Stikk-ut tur i egen regi, padle blant holmer og skjær med Smøla Kajakk, nyte en ribtur gjennom øyas store skjærgård og i havørnens rike med Smøla Naturopplevelser, eller rett og slett bare sette seg ned på Pensjonistbenken ved butikken og la tiden passere mens man slår av en prat med de lokale som gjerne også sitter der og nyter dagen!

Er man fotointeressert så byr stedet også på flotte muligheter for her ute i havgapet endrer lyset og skyformasjoner seg konstant, noe som gir spennende fotomuligheter av landskap og hav.

På Veiholmen og Smøla finnes det noe for enhver smak – uansett aktivitetsnivå og interesser!

Velkommen utover til oss i havgapet!

Les mer