Valdresporten Kro og Motell

Spisekrok i kafeen med trivelig interiør og mange detaljer.

Lekker festsal med mange sitteplasser og sofa-grupper, samt et godt dansegulv!

Hans Erik byr på mange gode retter!

Kjøpmannsdisken i kafeen med selvbetjening fra vann- og is-automat, krydder og tilbehør, pakkedisk - og mange andre detaljer.

Inngangen til kro og festlokaler - men det er også egen inngang til festlokalene på høyre side.

Festlokaler på venstre side og uteplasser på høyre - sommeren 2013

Idylliske omgivelser, litt sør for kafebygget

Vår nye hytte til venstre og motellet til høyre gir til sammen mange overnattingsplasser

Hytta!

Låven med gammel hestevogn og stor maleri

Detaljer fra låvebrua

Stabbur fra 1750

Låvebrua opp til låven med hest og føll utskåret i tre. Låven er fra 1859.

Elgen på parkeringsplassen er et synlig kjennemerke - her fra den var ny i 2005.

Lun spisekrok ved siden av inngangen

Vert og eier Hans Erik Sørum ønsker velkommen til Valdresporten Kro og Motell.

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Hans Erik Sørum
Adresse Ådalsveien 1365
3524 Nes i Ådal
Telefon 32 13 77 33
Mobiltelefon 975 41 032
Lengdegrad 9.985453
Breddegrad 60.584725

Ved inngangen til Valdres, midt mellom Oslo og Beitostølen, finner du Valdresporten Kro og Motell. Valdresporten er opprinnelig et gammelt gårdstun, som i dag består av et større café- og restaurantbygg og har en selskapsavdeling som kan sies å være et smykke i seg selv. Miljøet består av flere hus av gammel årgang. Deriblant en låve fra 1859 og et stabbur fra 1750. Valdresporten har rask og enkel adgang direkte fra E16 og gode parkeringsmuligheter. Vi har en koselig Kro der det serveres sunn og tradisjonsrik mat og hjemmelagde desserter. Vår gjestfrihet og gode mat gir deg som kunde den gode opplevelsen – og vi er stolte av å være medlem i Utvalgte Spisesteder. Motellet tilbyr overnatting i hyggelige rom og fredelige omgivelser. I kroa har vi også salg av gårdsmat fra lokale leverandører.

KVALITETSMAT OG TRIVELIG OPPHOLD

Vår hovedoppgave her på Valdresporten er å alltid levere kvalitetsmat, enten det dreier seg om mat mens du er på veien, eller mat til selskap og spesielle arrangementer. Våre kokker er faglærte og gjør sitt ytterste for å oppfylle kundenes ønsker og krav. Vårt fokus er at gjestene skal ha en god matopplevelse og et minnerikt opphold her hos oss, og alle våre ansatte gjør sitt ytterste for at kundene skal trives. Som medlem i Utvalgte Spisesteder ønsker vi å gi våre kunder garanti om God mat - god pause.

I motellet har vi 7 doble rom til utleie. I tillegg har vi en tøff tømmerhytte med 2 soverom som ble ferdigstilt sommeren 2013.

Valdresporten kan tilby det meste innen catering, herunder middager, koldtbord og snitter. Valdresporten er forhandler for Stabburet Gårdsmat. Gode, spennende, særnorske matvarer laget på tradisjonsrikt vis. I hovedsak er det gårdsmat fra lokale leverandører - og alle produkter er hanemerket.

FESTLIGE ANLEDNINGER OG MØTER

Valdresporten har store og flotte selskapslokaler, med en hyggelig og nostalgisk atmosfære. Vi ordner opp, uansett hva som skulle ønskes av mat eller drikke, for alle typer arrangementer - både møter og selskap av mer festlig art. Vi har to møterom til disposisjon. Våre to lokaler i første etasje og i Peisestua har kapasitet inntil henholdsvis 30 og 100 personer. Begge rommene har nylig blitt modernisert, og har direkte tilgang til garderobe i samme etasje.


Vi tilbyr også trådløst internett i restauranten.

Les mer