Humstad Gård

Jan Robert på Trøndersk Matfestival i Trondheim der du får kjøpt masse deilig mat fra Humstad Gård og resten av Åfjord   Fotograf: Torleif Kvinnesland

Humstad Gård på Trøndersk Matfestival i Trondheim   Fotograf: Torleif Kvinnesland

Kalvesalami fra Humstad Gård   Fotograf: Anne-Lise Haugdahl Humstad

Ku på beite ved sjøen på Humstad Gård   Fotograf: Anne-Lise Haugdahl Humstad

Frida jobber med Pollenpust-biene   Fotograf: Ole Ekker

Humstad Gård   Fotograf: Anne-Lise Haugdahl Humstad

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Humstadveien 265
7170 Åfjord
Telefon 95473000
Lengdegrad 10.160843
Breddegrad 63.974467

Humstad Gård er et familiegårdsbruk med melkeproduksjon og gårdsbutikk. Vi lager og selger kjøttprodukter, honning og melk, samt spennende varer fra andre små og lokale bedrifter. Vi tar også i mot små og mellomstore grupper på gårdsbesøk. Gårdsbutikken vår er åpen på forespørsel, og øvrige åpningstider annonseres på vår facebook-side. Velkommen!

Er du..

..Lokalmatentusiast? Vår spreke kalvesalami med chili er et must, og med vår crispy bratwurst er middagen sikret. Vi har også fløyelsmyk honning til for eksempel marinade, te, frokostblanding eller is.

..Småbarnsfamilie, eller bare veldig interessert i dyr? Vi har mange spennende dyr som kaniner, kyllinger, minigris, katt og hund som man kan få hilse på (etter avtale).

..Interessert i norsk landbruk og matproduksjon? Her kan du oppleve en allsidig norsk gård i full produksjon og lære litt om hva moderne gårdsliv byr på av gleder og utfordringer.

Gården ligger ved Skråfjorden 5 minutter unna Åfjord sentrum og er lett tilgjengelig fra veien.

Velkommen skal du være!

Les mer