Tuftegarden

4H-gård Norge
Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Tuftegarden
6978 Viksdalen
Telefon 91612051 og 41500823
Lengdegrad 6.187725
Breddegrad 61.356548

Tuftegarden er ein 4H-gard som tilbyr opplevelser og overnatting på bondegården. Du finner oss i Viksdalen, Gaular kommune.

På vårt gårdshotell har vi 2 dobbeltrom, et familierom, et tomannssrom med køyeseng og 2 enkeltrom. Vi har også et hus med 6 sengeplasser som er mer som en hytte med stue, kjøkken og spiserom i tillegg til 2 soverom. Etter avtale er det er det mulig å bestille frokost samt pizza bakt i den vedfyrte steinovnen vår. Vi kan på forespørsel klargjøre den vedfyrte badestampen vår, som gir dere mulighet til et deilig avslappende stampebad.

I sommersesongen er alle dyra ute på beitet rundt gården. Dette er også sesongen for å gå tur på den flotte Fossestien som går gjennom begge dalføra i Viksdalen. Det er virkelig en opplevelse å følge vassdraget fra fjellet og ut i Viksdalsvatnet.

Eiendommen vår går ut i Lauvavatnet og her er det mulig å fiske, låne båt, kajakker eller kanoer. Vi kaller området ved vatnet for "friluftsområdet" og her har vi ei Gamme som egner seg for mellomstore lag. Her er spiseplasser for inntil 40 personer rundt et ildsted. Utenfor er står det et grindverksbygg der det er mulig å raste eller lage mat på bål. Vi har bålpanne, tønnegrill og eventuelt gassgrill tilgjengelig for våre gjester.

I perioden september til juni har vi melkeproduksjon på gården og det er mulig å delta i fjøsstellet kl 15 på forespørsel.

Gården og friluftsområdet vårt egner seg godt som leirsted for 4H-klubber eller speidergrupper. Ta kontakt for tilbud.

Vi har etter hvert gjort oss noen erfaringer med møter og seminarer for mindre grupper, med og uten mat og overnatting. Ta kontakt for en hyggelig samtale og et godt tilbud.


Les mer