Grøna Skysstasjon/Nordås Gårdskjøtt

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse KONGEVEGEN 80
2848 SKREIA
Telefon 41434166
Lengdegrad 10.929839
Breddegrad 60.616366

Kontroll fra skog til bord! VI tilbyr viltkjøtt av elg, hjort og rein som er frittlevende vilt fra norsk natur. Kvalitetsmat fra sunne og friske dyr med kontroll over hele verdikjeden. Kvalitetsmat fra sunne og friske dyr. Ren og trygg kvalitetsmat, og ingen kunstige tilsetninger.

Nordås Gårdskjøtt er en familiedrevet bedrift som er basert på vårt eget gårdsbruk, Nordås Gård på Skreia. Virksomheten er en del av vår drift med melk- og kjøttproduksjon. Vi har 4 eksterne viltmottak og her på Nordås tar vi imot og videreforedler viltkjøtt fra drøyt 500 elg, 1800 reinsdyr, 250 hjort samt kalve- og storfekjøtt fra eget oppdrett.

Nordås Gårdskjøtt ble etablert i 1998. Drift og produksjon foregår på Nordås Gård på Skreia som eies og drives av Per Idar Vingebakken og hans familie. Virksomheten har vokst jevnt og trutt siden oppstart, og består av melk- og kjøttproduksjon, samt foredling av kjøtt fra egen produksjon og viltmottak. Selv om produsenten foredler kalv og storfe fra egen produksjon, er det likevel viltkjøtt, og spesielt elg, som utgjør kjerneproduksjonen.

Les mer