Dal Gjestegård

Fornøyd kjøkkenpersonal gleder seg over høst i Vestfold   Fotograf: Caroline Smith

Midt i Vestfolds flotteste kulturlandskap.   Fotograf: Øystein Leth

325 gjester til bords.   Fotograf: Caroline Smith

Paulines kreasjon. St. Kristina 24 mnd spekeskinke med vinterfrukter.   Fotograf: Øystein Leth

Overnatting i en av de 24 hyttene på området. Alle nye fra 2008 med moderne standard og komfort.   Fotograf: Øystein Leth

Landskapet rundt Dal.   Fotograf: Andreas Høyem

Oppvarmet sesongbasseng.   Fotograf: Jannicke Pedersen

Hyttene er fullt innredet og utstyrt. Stue og kjøkken, bad, soverom og en hems med to senger.   Fotograf: Øystein Leth

Skogens gull!   Fotograf: Caroline Smith

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Helene Bernardsen
Adresse Solerødveien 86
3185 Skoppum
Telefon 97650848
Lengdegrad 10.425615
Breddegrad 59.36041

Dal Gård er utviklet for å kunne betjene mange mennesker på samme tid. Vi kan imøtekomme de fleste behov innenfor kurs, konferanse og private selskap. Vårt nydelige uteområde i kombinasjon med lokaler og et solid kjøkken danner den perfekte ramme rundt et vellykket arrangement.

Dal Gjestegår serverer mat med en lokal, bærekraftig nordisk profil. Råvarer i sesong kun fra kvalitetsprodusenter primært fra Vestfold og Oslofjorden. På kjøkkenet tilberedes all mat fra grunn, genuinitet i produksjon og presentasjon.

Flotte festlokaler ferdig rigget og ryddet inngår i pris for avtalt meny. Kokker, hovmester, servitører står klare til å ta godt vare på ditt selskap.

Vi er stolte av vårt unike sted i det idylliske kulturlandskapet vest for raet langs Vestfolds kysten. Vi tilbyr overnatting i leiligheter med moderne standard, alle nye i 2008, med komfortable 25 kvm i to etasjer. Boenheten er innredet med stue og fullt utstyrt kjøkken, bad med vaskemaskin, soverom med to senger og entre på bakkeplan. På en romslig hems er det også to sengeplasser. Hver boenhet har sin egen lune uteplass med overbygg og fantastisk solforhold hele dagen.

Opplev hele området med tilgang til oppvarmet utendørs svømmebasseng (juni-august), sandvolleyballbane, fotballbaner, to store lekeplasser. Gå en tur blant 250 pinet noir vinranker i ettermiddagssol, ta deg gjerne en smaksprøve (august-oktober).

Med sin unike beliggenhet og stor parkeringsplass i umiddelbar ankomst er stedet skjermet for trafikk. Den trygge og rolige atmosfæren med romslige uteområdet, gjør Dal Gård til et eldorado fra de minste til de eldste.

Dal Gjestegård ligger i utkanten av idylliske Åsgårdstrand. En perle langs vestfoldkysten, med koselig trehusbebyggelse, strender, kaféer og turstier langs kysten. Ikke rart at Edvard Much likte seg godt her. Muchs hus ligger 3km fra Gjestegården.

Midgard historiske senter med sine mektige gravhauger, musse, og vikinghall er en opplagt attraksjon under 5 km.

Før turen går videre til Karl Johans vern, en øy som er delt fra Horten med en idyllisk kanal. Stedet bobler med marinehistorie med sine gamle forlegninger. I dag et levende kultursenter for kunst, kultur så vel for smak og underholdning.

Velkommen til et hyggelig opphold på Dal Gjestegård.

Les mer