Foldvik Familiepark

Kos med kaniner   Fotograf: Gunnar Berven

Hopp og sprett på gigahoppeputer   Fotograf: Gunnar Berven

Hopp i høyet   Fotograf: Gunnar Berven

Foffa, barnas helt!   Fotograf: Gunnar Berven

Fine esler!   Fotograf: Gunnar Berven

Klatring i 40 m langt klatrestativ   Fotograf: Foldvik Familiepark

Minibondegård med elektriske traktorer   Fotograf: Foldvik Familiepark

Tøffen tog   Fotograf: Gunnar Berven

Søte små geitekillinger   Fotograf: Foldvik Familiepark

Traktor er alltid stas   Fotograf: Foldvik Familiepark

Traktortur med Råtass!   Fotograf: Foldvik Familiepark

Kosete gårdskatter   Fotograf: Gunnar Berven

Bli til en søt pusekatt eller en skummel tiger   Fotograf: Foldvik Familiepark

Pit - Pat, eneste i Norge?   Fotograf: Gunnar Berven

Foldvikjordbær er svært populære   Fotograf: Foldvik Familiepark

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Foldvikveien 53
3294 Stavern
Telefon 413 84 000
Lengdegrad 9.971957
Breddegrad 59.001497

Foldvik Familiepark er et eldorado for barn og ekte avkobling for de voksne. Her finner du et enestående utvalg av sunne aktiviteter for barna og skuldersenkende hygge for de voksne. Foldvik Familiepark ligger i Stavern ca. 1,5 timer fra Oslo og tilbyr moro for hele familien!

Foldvik Familiepark byr på over 50 ulike aktviteter og ting og se på og gjøre. Dette er stedet der de gode minnene skapes og der aktivitet og splitthoppende glade barn kombineres på en unik måte med harmon, ro og idyll. Her kan du hilse på mange søte dyr, hoppe på hoppeputer, ri på hest, ta en togtur i skogen, spille så mye minigolf du vil, utfordre deg i en 40 meter lang klatreløype, kjøre traktor, hoppe i høyet, leke i lekestuene, grave med minigravemaskiner, rutsje i taubane, ake i akebakken, kappkjøre med x-cross biler, eller kanskje bare simpelthen slappe av i vakre og rolige omgivelser.

For mange er den direkte nærkontakten med dyra, gårdskattene, kaninungene, og geitekillingene et høydepunkt. Er du heldig vil du kunne se en kylling bli klekket ut av egget. Du kan også oppleve grisene som svinser rundt, kalvenes yre hopp, påfuglene som bruser med fjærene og kalkunenen som brysker seg. Eslene er også glade for besøk. Du kan se på de ulike fuglene i parken, duer, parakitter og få spørsmål fra arapapegøyene om du har det bra!

To ganger om dagen, i høysesong, er det teaterforestilling der vår populære maskot Foffa står på scenen sammen med Foldvikbonden og andre fra gården. En teaterforestlling med mye latter, sang og dans. Etter forestillingen hilser Foffa på barna.

I parken finner du også en blomsterprakt som i seg selv er god nok grunn til å unne seg et besøk. I løpet av sesongen blir det brukt mer enn 20 000 blomsterplanter for å gjøre et besøk til terapi også for øynene.

Få man lyst på noe å spise eller drikke kan man kjøpe enkel mat, kaffe, vafler, brus, is med mer i Café Jordbærtua. Foldviks egne søte jordbærjuice og nyplukkede jordbær er svært populært når det er sesong for det. Man kan også ha med seg grillmat og grille på parkens gratis gassgriller som finnes flere steder i parken.

Alle aktiviteter er inkludert i parkbilletten også teateret. For mere informasjon om åpningstider og priser sjekk ut vår hjemmeside www.foldvik.no

Les mer