Foldvik Familiepark

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

  Fotograf: Arve Kern

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Foldvikveien 53
3294 Stavern
Lengdegrad 9.971957
Breddegrad 59.001497

Foldvik Familiepark er et eldorado for barnefamilier med et enestående utvalg av sunne aktiviteter for barna og skuldersenkende hygge for de voksne. Foldvik Familiepark ligger i Stavern ca. 1,5 timer fra Oslo og tilbyr moro for hele familien!

Opplev din eventyrdag i Foldvik Familiepark

Senk skuldrene og slapp av, mens barna boltrer seg i denne spennende familieparken. Utforsk de over 40 sunne aktivitetene som tilbys for barn i alle aldre. Hiv deg på, bli med på leken og skap magiske sommerminner for hele familien.

Prøv de over 40 sunne aktivitene

På Foldvik familiepark finner du store hoppeputer, høyhopping, enorme sklier, akebakke, husker, klatrestativ, Tøffen Tog, X-Cross biler, interaktive leker, elektriske traktorer, minigolf, sjakk, Foffas edelstensgruve, sandkasse, ballbinge, små tråkketraktorer og mye mer.

Kom tett på søte gårdsdyr

Se begeistringen som en sprettende kanin kan gi. Opplev dyra og få nærkontakt med kanin, esel, kalv, gris, geit, lama og katt. De er søte, morsomme, vakre, små og store, med og uten horn. I Killingbu kan du gå inn til geitekillingene som spretter rundt! Har du hørt om kyssende lamaer? De fleste har hørt om spyttende lamaer, men hos oss er det kyssing som gjelder. Har du lyst på et lamakyss er det bare å ta turen opp til Lamalund og prøve lykken, kanskje Kokos eller Fluffy gir deg et skikkelig smellkyss.

Fryd deg i det varme vannet

Ha det vanvittig moro i Plaskeland, det eneste badeland i Norge med 30 grader i vannet. Sus ned skliene i Fjøset eller nyt vannet fra de ulike sprederne i Plaskedammen.
Fjøset er et gedigent klatrestativ med fem ulike sklier fra ulike platåer, helt unik i Norge. Sus ned sammen med vannet i de åpne skliene eller i kule tunnelsklier med magisk lys. I Fjøset er det vannbøtter som dynker deg i vann på vei til skliene så her vil du garantert bli våt. På et eget området har vi også tre sklier for de aller minste barna.
I Plaskedammen kan barna boltre seg med vann som spruter i alle retninger, vannbøtter og fontener. Området er delt inn i to slik at de minste kan være trygge og bestemme selv hvor mye vann de ønsker å komme i kontakt med.

Lev deg inn i Foffas univers

Hør på barnas entusiastiske gledesrop når mysteriet skal løses eller når Skramle finner på noe tull. Foffa og hans venner Sol, Skrotnissen Skramle og Tusse torvtroll lover deg mye sprell, sang, litt spenning og mye moro. Teaterforestillingen spilles to ganger om dagen i høysesong, med forbehold om endringer grunnet koronapandemien.


Grill din egen mat

På Foldvik familiepark kan du grille din egen mat, eller lag din egen piknik på de store frodige gresslettene. Vi har mange gassgriller til fri disposisjon flere steder. I Kafé Jordbærtua kan du få kjøpt enkel mat og parken har flere kiosker der du kan kjøpe is, brus og snacks.

Tre parker i ett

I billetten er alle aktiviteter, dyrehagen og badeland inkludert. Alle barn får en billett til edelstensgruva. I tillegg er parkering, lån av transporttralle og bruk av gassgrillene gratis. Teaterforestilling er inkludert i prisen når den spilles. Sjekk ut hjemmesiden for åpningstider og priser: www.foldvik.no

Buss til Foldvik

Det går buss både fra Larvik og Stavern.Du finner informasjon om avgangstider her. Bussholdeplassen heter Foldvik Bru og du må derfra gå ca. 500 meter så kommer du til Foldvik Familiepark.

Foffaekspressen:

Mellom Stavern og Nevlunghavn kan du komme deg rundt i distriktet og til parken med vår egen shuttlebuss. Bussen er gratis og kan benyttes av alle. Rutetider finner du her

Miljøfyrtårn

16. mars 2020 ble Foldvik Familiepark miljøfyrtårnsertifisert og i 2023 ble de resertifisert. Foldvik Familiepark springer ut fra en gård med gode tradisjoner for å ivareta miljøet.

Blidebarn – 20% rabatt

Blidebarn er et samarbeid mellom syv familieaktiviteter i Agder, Telemark og Vestfold. Et besøk hos en av parkene gir deg 20 % rabatt når du besøker noen av de andre stedene! Du kan kose med dyrene i Foldvik Familiepark. Stupe og plaske i bassengene i Skien fritidspark. Leke og lære på DuVerden i Porsgrunn. Klatre i Skandinavias største klatrepark Høyt & Lavt Vestfold på Steinsholt eller klatre innendørs hos Høyt Under Taket i Tønsberg. Hoppe og sprette hos Gravity i Tønsberg og møte eksotiske dyr i trygge omgivelser i Den Lille Dyrehage på Brokelandsheia. Les mer på www.blidebarn.no

Les mer