Villsaugården Restaurant og Gårdsbutikk

  Fotograf: Wigdis Wollan

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Ivar Laukholm
Adresse Vestsideveien 1842
6570 Smøla
Telefon 97535194
Lengdegrad 7.79447
Breddegrad 63.38183

Villsaugården restaurant og gårdsbutikk. Restaurant og gårdsbutikk med vakker utsikt og skjenkerett. Overnatting i utleiehytter av høy standard. Vakker utsikt, kystlynghei og villsau.

Velkommen til Villsaugården!

Villsaugården tilbyr unik avkobling og overnatting i havgapet.

Du kan fiske din egen torsk og fange krabber du kan koke selv. Du kan låne en båt av oss eller leie en kajakk med eller uten instruktør. Du kan dra på sykkeltur rundt Smøla eller havørnsafari med guide. Du kan velge en av de mange godt merkede fotturene på Stikk UT!-kartet. Du kan besøke det unike fiskeværet Veiholmen med puber og kafeer, trehus og trange gater.

Eller du kan bare sitte helt i ro og se på utsikten, havet og himmelen - og gjøre ingen verdens ting sammen med den eller de du er mest glad i. På Villsaugården kan du nyte solnedganger det ikke finnes maken til noe annet sted. En sprakende bålpanne varmer en sensommerkveld. Du kan høre stormen piske mot ruta mens du fyrer i den koselige vedovnen. Eller høre brølet fra det mektige Atlanterhavet når dønningene treffer skjærgården utenfor.

Havørna stryker over hustakene året rundt. Oteren tusler over tunet. Sjøørreten spretter i bukta ved gården.

De hardføre villsauene våre går ute hele året og beiter rundt husene. Fra påsketider kan du mate verdens skjønneste villsaulam som hopper våryre omkring.

Villsaugården er en perle for den som leter etter avkobling og opplevelser og som vil sove i en god seng og våkne til verdens fineste utsikt.

Du kan bo i en av våre premium all inclusive utleiehytter. Vi ordner med sengetøy, barneseng, vasking, kaffemaskin, bålpanne, ved og utegrill. Alt er inkludert i prisen. Enklere blir det ikke.

Den spektakulære Sjøbua ligger 15 meter fra vannkanten, med fantastisk utsikt fra stua, kjøkkenet og terrassen, ja til og med fra badekaret!

Det superkoselige Eldhuset ligger på toppen av haugen, med panoramautsikt over skjærgården og øyene. Her bor du virkelig midt på gårdstunet og med utsikt nesten til Amerika.

Du kan handle lokalmat eller fine gaver i den spennende gårdsbutikken, som er åpen i skoleferier og langhelger. På den koselige Villsaukafeen kan du nyte en lunsj og et glass vin fra utsiktsterrassen, eller kaffe og kaker i solveggen. Utsikten er den samme storslagne, uansett hvilken himmelretning du snur deg, inne som ute.

Villsaugården er stedet for både barnefamilier, vennegrupper og voksne par på tur. Vi vil gjerne dele naturen, opplevelsene og fortellingene med deg. Villsaugåren setter spor. Ytterst i havgapet, men innerst i sjelen.

Velkommen til Smøla!

For spørsmål om overnatting se Airbnb (Sjøbua på Villsaugården/Eldhuset på Villsaugården). Ring oss på 465 01 562. Du kan også kontakte Hanne på 464 19 988 eller Jan-Erik på 995 41 967.

Les mer