Villsaugården Restaurant og Gårdsbutikk

  Fotograf: Villsaugården

  Fotograf: Villsaugården

  Fotograf: Villsaugården

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Vestsideveien 1842
6570 Smøla
Telefon 99541967
Lengdegrad 7.79447
Breddegrad 63.38183

Velkommen til Villsaugården Villsaugården er stedet for både barnefamilier, vennegrupper og voksne par på tur. Vi vil gjerne dele naturen, opplevelsene og fortellingene med deg. Villsaugåren setter spor. Ytterst i havgapet, men innerst i sjelen

Restaurant og gårdsbutikk

Du finner oss i det restaurerte fjøset på Villsaugården på Steinsøyneset, helt ute i havgapet på Sør-Smøla. På gården har vi villsau, og det er villsauen som er hovedråvaren i våre produkter. Villsauen går ute og spiser kystlyng hele året, noe som gir kjøttet en helt unik smak.

Hos oss får du kjøpt eksklusive spekepølser, fantastiske fenalår og kanskje det beste pinnekjøttet i Norge, alt laget av lokal villsau fra Smøla. Vi selger også en rekke andre lokalmatprodukter fra Smøla og Nordmøre, inkludert verdens beste ost, «Kraftkar», fra Tingvollost.

I gårdsbutikken kan du kjøpe myke, varme villsauskinn, spennende keramikk og lokal husflid. På det gamle høyloftet finner du restauranten vår. Maten på Villsaugården bygger på lokale tradisjoner. På menyen har vi produkter fra vår egen produksjon, som villsaupølser og fenalår. Vi har skjenkerettigheter for øl og vin. Se mer informasjon om meny og åpningstider på villsaugaarden.no.

Overnatting

På Villsaugården har vi tre all inclusive hytter av svært høy standard, og du kan våkne 20 meter fra sjøkanten på Smøla. Utenfor rusler det oter og pinnsvin. I bukta ved hytta kan du ta morgendukkert eller kveldsbad, eller fiske sjøørret og krabber. Rett utenfor er det fantastiske fiskeplasser tilgjengelig. Det er mulig å leie båt, og ta en tur ut i sjøen.

Barna kan mate lammene. Sengetøy, håndduker, rengjøring, ved, bålpanne og grill er inkludert.

Velkommen til utsikt, havluft og solnedgang på et av Norges fineste steder!

Les mer og book opphold på villsaugaarden.no

Les mer