Gjennestad Hagesenter

Grønnsaker fra Vestfold.

Steinovn

Lokalprodusert mel.

Brød stekt i steinovn.

Bakverk stekes i egen steinovn.

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Gjennestadtunet 10
3160 Stokke Stokke
Telefon 33363636
Lengdegrad 10.27396
Breddegrad 59.230438

Velkommen til Gjennestad ! I Café Orcidé kan du kjøpe lunch, eller bare ta deg en kopp kaffe med noe søtt som en pause i handlingen i vårt hagesenter. Vi har egen steinovn for bakverk. I vårt vareutvalg finner du også spennende matavarer fra inn- og utland.

Cafè Orcidè er et naturlig stoppested ved ditt besøk hos i Gjennestad hagesenter. Vi kan friste med gode lunsjretter, hjemmebakst og lokale matspesialiteter.

I tilknyttning til kafeen finner du spennende matvarer fra inn- og utland. I den vedfyrte bakerovnen bakes det daglig brød og kaker som kan nytes i kafeen eller kjøpes med hjem.

Vi har ett bredt spekter av matvarer fra lokalprodusenter i Vestfold, her kan vi nevne hjertesalat (sesongvare), Tomater og agurker fra Skisaker i Tjølling, egg fra Tjøme, urter produsert her på Gjennestad, honning fra Re, ost fra Beito, og de fleste variantene av saft, juice og syltetøy fra Askim.

Utsalget har også varer som er produsert i utlandet, her kan nevnes fantastisk gode varer fra Italia, limonade og karameller fra Frankrike. De aller fleste produktene vi selger her finner du ikke i vanlige dagligvarebutikker. Vi ønsker at du skal finne varer som frister og smaker godt.

Les mer