Godt og Hjemmelaget

  Fotograf: Øyvind Fredriksen

  Fotograf: Øyvind Fredriksen

Tynnlefser fra Nordland - bakt med ekte smør!

Nyt gjerne en kaffekopp på vår koselige uterestaurant   Fotograf: Nina Eide

Bondens Marked Debio Godkjent
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Nina Eide
Adresse Hvittingfossveien 123
3085 Holmestrand
Telefon 47673785
Lengdegrad 10.29519
Breddegrad 59.48966

Godt og Hjemmelaget er ett veletablert lefsebakeri som nå har åpnet en Kafe og Landhandel på Holmestrandtoppen kjøpesenter. Her får du kjøpt alle våre lefser, og mye annet godt fra våre kollegaer i Bondens marked. I tillegg har vi god hjemmelaget mat i kafeen. Ferske bakevarer mye god lokalmat finner du iLandhandelen. Her kan du kose deg i våre trivelige lokaler, eller ute på vår hyggelige uterestaurant. Godt og hjemmelaget er fokus her, så både mat og bakevarer er hjemmelaget. Det serveres dagens middag hver dag, i tillegg til en liten lunch og middagsrett. Glutenfritt alternativ til de fleste rettene. Vi tar også imot grupper for lunch eller middag. Vi kan også levere en pakke der vi kan presentere bedriften, og man kan få servert smaksprøver og kaffe/eplejuse. Ring for avtale 480 50 480 Kafeen 482 46 064 Nina Mail bestillingkafe@godtoghjemmelaget.no Kafe, bakeri og administrasjon 47673785

VÅRT BAKERI

Vi baker Tynnlefser med forskjellig fyll. Bestselgeren er Konfektlefsa som er fylt med smør, melis, kanel og raspa Fløtemysost. Så har vi Tynnlefsa som bare er smør, melis og kanel. Sæterlefsa er det smør, melis og rømme i.

Krinalefsa fra Helgeland er en annen populær lefse som vi selger både smurt og smurt.

Nordlandslefsa, eller Mørlefsa som noen kaller den. Det er en tykk lefse, men ikke tørr, luftig slik at den smelter i munnen.

Møsbrømslefser er nå også på plass, Saltenværingenes favoritt. Grov lefse som varmes opp og så har man på søvvel/møsbrøm, rømme og smør. Ekte sikringskost, som bare må oppleves.

Vi baker også fantastisk populære Mandelpotetlefser, også de håndkjevles selvfølgelig, slik at vi kan bruke lite mel. Potetene kommer fra gårder vi kjenner og samarbeider med. Denne har også Spesialitet merket fra Matmerk
Vi baker også økologiske av Mandelpoteter og Trollpoteter fra Lørdal Gård og Omang Søndre.

Les mer