Godt og Hjemmelaget

  Fotograf: Øyvind Fredriksen

  Fotograf: Øyvind Fredriksen

Tynnlefser fra Nordland - bakt med ekte smør!

Bondens Marked Debio Godkjent
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Nina Eide
Adresse Hvittingfossveien 123
3085 Holmestrand
Telefon 47673785
Lengdegrad 10.270486
Breddegrad 59.491184

Godt og Hjemmelaget er ett lefsebakeri som håndkjevler alle sine lefser. Dette gjør at du får den smaken du kjenner igjen fra bestemors bakst. Vi har spesialisert oss på lefser fra Nord Norge, og på potetlefser av poteter fra gårder vi kjenner. Vi baker også noe økologisk.

Vi baker Tynnlefser med forskjellig fyll. Bestselgeren er Konfektlefsa som er fylt med smør, melis, kanel og raspa Fløtemysost. Krinalefsa fra Helgeland er en annen populær lefse som vi selger både smurt og smurt. Så har vi nå fått i gang Nordlandslefsa, eller Mørlefsa som noen kaller den. Det er en tykk lefse, men ikke tørr, luftig slik at den smelter i munnen.

Møsbrømslefser er nå også på plass, Saltenværingenes favoritt. Grov lefse som varmes opp og så har man på søvvel/møsbrøm, rømme og smør. Ekte sikringskost, som bare må oppleves.

Vi baker også fantastisk populære potetlefser, også de håndkjevles selvfølgelig, slik at vi kan bruke lite mel. Potetene kommer fra gårder vi kjenner og samarbeider med. Vi baker av Mandelpoteter, Troll og i år kommer det også noen nye sorter. Økologisk Trollpoteter fra Lørdal Gård og Omang Søndre.

VÅR KAFE OG LANDHANDEL
Vi har nå en liten Kafe og Landhandel på Holmestrandtoppen. Her får du kjøpt alle våre lefser, og mye annet godt fra våre kollegaer i Bondens marked. I tillegg har vi god hjemmelaget mat i kafeen. Her er det åpent alle dager, 1000- 1800 på hverdager, 1200-1800 på søndager. Ferske bakevarer på torsdag og fredag slik at du kan sikre deg noe godt til helga.

Vi tar også imot grupper, og kan da informerer litt om bedriften og man kan få servert smaksprøver og kaffe/eplejuse.

Ring for avtale 47673785

Les mer