Killingmo Alpakka Gård

Velkommen til Killingmo Alpakka Gård! Vi inviterer deg til en annerledes opplevelse! Besøk vår Alpakka-hage og kom og smak våre spanske tapas-favoritter på Stabburet! Stabbursloftet leier vi også ut til mindre selskaper på forespørsel. Vi selger ekslusive og nydelige strikkede plagg fra Alpaca Society, blant annet noe baby-tøy:)   Fotograf: Flyfoto

Donought med sin nyfødte datter Valentina:)   Fotograf: Kari-Anne Ellingsen

Alpakka-terapi...   Fotograf: Fredrik Solstad

NYHET! Alpakka-dyner og puter til både sommer og vinter.   Fotograf: Fredrik Solstad

På Stabbursloftet har vi sitteplasser til 30 personer. Enten selskap, møter eller kurs.   Fotograf: Fredrik Solstad

Stabburet vårt er fra 1937.   Fotograf: Fredrik Solstad

Vi har gått turer med alpakka i 10 år! Bli gjerne med på tur. Vi kaller det AlpacaTrip!   Fotograf: Fredrik Solstad

I gårdsbutikken vår, Frøken Fiber, selger vi produkter fra våre egne dyr. Velkommen innom!   Fotograf: Fredrik Solstad

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Kari-Anne Ellingsen
Adresse Killingmobakken 46
1930 Aurskog
Telefon 928 43 952
Mobiltelefon 92843952
Lengdegrad 11.404547
Breddegrad 59.945436

Killingmo Alpakka Gård tilbyr harmoni i hverdagen! Besøk våre fantastiske Alpakka. På gården kan man møte disse alpakka'ene, gå tur med en alpakka om du vil, eller bare bli bedre kjent med denne fantastiske dyre-rasen. Du kan hilse på frittgående høner eller kose med verdens søteste kaniner. Vi tar kun imot forhåndsavtalte besøk for tiden.

Vi er en gård med alpakka som hovednæring. Vi ønsker at alle skal føle seg velkomne her hos oss, og derfor er det viktig å ha en avtale før du planlegger besøket ditt. Vi ønsker at store og små skal få en uforglemmelig opplevelse med dyrene våre. Vi forelsket oss i Alpakka i 2012, og de første dyrene kom hit 31.mai 2012. I skrivende stund har vi 35 stk, og sommeren 2024 venter vi 12 nye alpakka-babyer. Dette er nå blitt hovedattraksjonen på gården vår, men vi ser jo at de aller minste barna synes det er mest gøy med kattunger, kaniner og kyllinger også! Vi tilbyr salg av alpakka-produkter som garn, dyner og puter fra dyra våre, ellers skjerf, poncho, strikkede jakker og ekslusive bamser i alpakka. Dette finner du i stabbursbutikken vår "Frøken Fiber". Vi åpner gjerne butikken for deg. Velkommen inn!

Har dere lyst til å være her en dag, enten grille egen mat eller om dere ønsker at vi arrangerer noe, er det bare å ta kontakt. Vi ønsker bedriftskunder spesielt velkommen til å ta kontakt. Det er mulig å velge mellom grillhytta, stabburloftet eller bare nyte sola og varmen ute i paviljongen i hagen også om ønskelig. Siden 2021 har vi hatt samarbeid med HvilePust og leier ut glassiglo i skogen vår. Populær overnatting med fokus på å finne ro i sjela. Booking på egen side. Vi ønsker små og store velkommen hit til Killingmo Alpakka Gård i Aurskog!

Les mer