Brunvall Gård

Fra leilighetene i første etasje.

Dette er fra utsiden av en av leilighetene, huset i bakgrunnen er Martinstua

Vertskapet ønsker dere velkommen!

Martinstua

Martinstua   Fotograf: Jonas Ryden

Martinstua, nordre soverom   Fotograf: Jonas Ryden

Martinstua, Kjøkken   Fotograf: Jonas Ryden

Martinstua, et av soverommene i andre etasje   Fotograf: Jonas Ryden

Martinstua, søndre soverom   Fotograf: Jonas Ryden

Leilighet   Fotograf: Jonas Ryden

Vi tilbyr Fotballgolf

Vi tilbyr Minigolf

Uteplass tilknyttet Kafe

Campingplassen   Fotograf: Gunnar Berven

3 nye småhus ble tatt i bruk i 2018

Stalltrevet

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Sidsel og Morten Aartun
Adresse Brunvallveien 16
3294 Stavern
Telefon 33 19 55 35
Lengdegrad 9.94386
Breddegrad 58.974655

Brunvall Gård ligger landlig til på Brunlanes "rivieraen", kort vei fra Stavern i Vestfold. Her har du sjøen, svaberg, eikeskog og flotte turområder i umiddelbar nærhet. Det er ca. 8 km til Stavern, ca. 16 km til Larvik og ca. 7 km til Helgeroa.

På Brunvall Gård tilbyr vi 3 ulike og unike overnattingsalternativer, disse er 6, lyse leiligheter bygget i 2001 hvor det er sengeplasser for 4 (6) personer. Sommerhuset, Martinstua, det gamle gårdshuset hvor er er sengeplasser til 8 personer. I 2018 og 2021 har vi bygget 6 nye, idylliske småhus for 4 (6) persone, som nå er klare for utleie.

Det er kun 8 minutter gange til sjøen, svaberg og kyststien fra leiligheter, sommerhus og små sommerhus.
Vi tilbyr også camping med både døgn og sesongplasser. Vi har rundt 170 plasser for campingvogner, og 39 plasser for villavogner. 30 nye, flotte døgnplasser nede ved sjøen blir klargjort til sommeren 2021. Vi har brygge, hvor vi leier ut båtplasser til våre gjester så langt vi har plass. Det er i dag 50 båtplasser. Yttest på brygga har vi en enkel badeplass med badestige.

Vi driver en liten kafé som er åpen i helgene i mai samt hele fellesferien og noen helger ut august. I Kafeen serverer vi blant annet kaffe, vafler, is og brus. Vi har også pizza, påsmurte rundstykker og alle rettigheter, i fellesferien selger vi ferske rundstykker og brød.

Hos oss kan man spille spennende fotballgolf og minigolf! På "loftet" i kafeen har vi årlige kunst-utstillinger i kafeens åpningstider. I 2021 er det Nina Tærud Johansen som står for utstillingen med mye unik kunsthåndverk.


Vi har helårsåpent når det gjelder overnatting i leiligheter, hus og småhus. Campingen er sesongåpent, fra og med påske - til og med slutten av oktober.

Tenker du på kursfasiliteter med mat og overnatting?

Vi har 28 rom med plass til to personer i hvert rom, det er fordelt på 6 leiligheter med 2 soverom i hver leilighet, 6 småhus med 2 soverom i hver enhet og Martinstua med 4 soverom. Ingen rom har dobbeltseng men for noen av rommene kan sengene settes sammen.

Håper å høre fra deg.

Sidsel og Morten

Brunvall Gård

Les mer