Jegtvolden Fjordhotell

  Fotograf: @hanen

  Fotograf: @hanen

Miljøfyrtårn Norske Akevitters Venner
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Jurate Savickaite
Adresse Jektvollvegen 89
7670 Inderøy
Telefon 74 12 47 00
Lengdegrad 11.25733
Breddegrad 63.86504

Et hotell helt for seg selv… Jægtvolden Fjordhotel ligger vakkert til i naturskjønne omgivelser. I nærområdet finnes mange muligheter for aktiviteter, alt fra naturopplevelser til fantastiske matopplevelser. Vi er en av mange aktører langs Den Gyldne Omvei som viser det beste Inderøy kan tilby!

Velkommen til Norges med attraktive sted i 2020, Straumen og Inderøy.

Vi er så stolte av å være en del av vakre Inderøy. Kommunens sentrum, Straumen, ble kåret til Norges mest attraktive sted i 2020. Hva er vel bedre enn å våkne opp til lyden av bølger som slår mot stranden? Her kan man rusle ned til sjøkanten for å finne roen, lete etter skatter i fjæra eller fiske fra brygga, se på hestene eller bare nyte deilig mat og drikke til sjøutsikten. Vi har full fokus på smittevern og har lagt til rette for at dere skal få en trygg opplevelse under oppholdet hos oss. Hos oss er små og store velkommen, både to- og firbeinte! Vi har egne hotellrom for de som reiser med hund.

Reiser dere hit med båt, så har vi egen gjestebrygge, reiser dere med bil har vi en romslig, gratis parkering. Her finner du også ladepunkter for elbil.

Sank minner i sjøkanten - en drøy time fra Trondheim!

Les mer