Namsentunet

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Jon Ivar Moe
Adresse Fossland
7870 Grong
Telefon 74 33 00 00
Lengdegrad 12.346995
Breddegrad 64.487252

Velkommen til Namsentunet - en gjestegård i Grong som kan tilby overnatting og servering hele året! Vårt kjøkken har et stort spiskammers å hente sine råvarer fra.

I Namsen svømmer villaksen og i våre sidevassdrag og innsjøer fisker vi ørreten og røyen. Hjemme på gårdene Mediå og Holandsøy, og sammen med våre naboer skyter vi mange forskjellige dyr som elg, hjort og rådyr. Poteter og grønnsaker har vi på jordet og i hagen har vi egen krydderproduksjon og mange typer bær. Ellers kjøper vi inn råvarer fra Livilt, Lisnadder og Grong Gårdsmatfor å supplere det vi selv ikke produserer. Hos Williksen på Vikna handler vi inn havets delikatesser….

Namsentunet har 18 soverom, 44 sengeplasser, to badstuer og to boblebad som står klare for deg. Ved vår gjestegård kan man leie både individuelle rom eller hele Namsentunet som en gruppe. Vi har selskapslokaler for inntil 75 gjester – og tre møterom for grupper med opptill 14, 18 og 40 deltakere.

Namsentunet kan dessuten skilte med ti kilometer laksevald i Namsen og Sanddøla - og vi tilbyr også andre aktiviteter som passer godt for grupper og familier; fossevandring, rafting i Namsen, natursti og grottevandring er noe av det vi kan friste med. Ønsker du å sovne til lyden av Namsen og naturen i Namdalen på vår gjestegård – og kanskje prøve fiskelykken – ta kontakt med oss.

Upper Namsen Fishing har 5 valdsoner å velge mellom i Namsen og Sanddøla med forskjellige opplegg og kvalitet på oppholdet. Våre gjester kan velge mellom 3 boenheter under oppholdet hos oss.

Namsentunet og Lakseslottet åpnet vi sommeren 2012, og i lag med Laksesetra har vi 18 soverom på Fossland. FiskeboligenHolandsøya Gård er et nydelig og et eldre fasjonabelt hus som er fullt med fiske- og jaktsjel.

Les mer