Mat med hjerte

  Fotograf: Elvebakken

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Nils-Henning Nesje
Adresse Skarhaugen 5
6030 Langevåg
Telefon 93267090
Lengdegrad 6.221087
Breddegrad 62.44823

VELKOMMEN TIL MAT MED HJERTE! Vi etablerte oss i 2007, og har helt siden før oppstarten satt oss som mål å fremme kortreist mat fra vår region slik at flere kan få kjennskap til de ekte smakene og håndverket som dedikerte produsenter tilfører våre råvarer.

Mat med hjertes filosofi er å lage mat fra grunnen av, og gi gjester en unik smaksopplevelse sammen med historien bak maten. Vi kompremisser ikke med håndverket, maten skal være ekte og ærlig. Den håndbårne kunnskapen er særdeles viktig å videreføre, da industrien stadig blir flinkere til å nøytralisere vår smak og flytte våre smakspreferanser vekk fra originalen .

Vi setter også fokus på spiselige vekster fra hagen, skogen og fjæra. Sammen med Kagge forlag og forfatter Ellen-Beate Wollen er vi med å løfte frem kunnskapen om disse råvarene.- Boken kommer våren 2014.

I vår matlaging brukes lokale kvalitetsprodusenter fra Møre & Romsdal, Trøndelag, Sogn & Fjordane og Hordaland. Arrangement på forespørsel: Kokk hjem, kurs, bryllupskokk, konfirmasjon, firmafest, foredrag, ønsker du lokalmataften f.eks på ditt spisested? Slik kan vi sammen fremme vår mat.

Nils Nesje er tilknyttet kompetansenavet Mære, og er matkontakt for Møre & Romsdal.

"Kan vi blande trend og tradisjon på en fornuftig måte vil vi stå sterkere i fremtiden." (Nils)

Les mer