Teveltunet Fjellstue

  Fotograf: Lene-Mari Prøven

  Fotograf: Marius Rua

  Fotograf: Lene-Mari Prøven

  Fotograf: Lene-Mari Prøven

  Fotograf: Lene-Mari Prøven

  Fotograf: Lene-Mari Prøven

  Fotograf: Julie Evensen

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Teveltunet
7530 Meråker
Telefon 74812500
Lengdegrad 12.037694
Breddegrad 63.334778

Velkommen til Teveltunet Fjellstue - ditt møtested i Trøndelag! Teveltunet Fjellstue har en spesiell og idyllisk beliggenhet omgitt av fjell, vann, mystikk og eventyr. Etter opphold i Canada blant indianere og eskimoer, slo familien Haarsaker seg ned og kjøpte stedet i 1977. Det har vært en kontinuerlig oppgradering av stedet rettet mot kurs, konferanse og gruppe markedet. Målet er å bygge og utvikle stedet for hele tiden bli en bedre destinasjon

Vi holder til i Meråker kommune, ved grensa til Sverige og Storlien, cirka 70 kilometer fra Åre og 75 kilometer fra Trondheim Lufthavn Værnes. Teveltunet har møteromkapasitet til 120 personer, flere grupperom og friluftsmøterom. Her tilbys overnatting i rom, hytter og leiligheter, og vi kan tilby 110 senger fordelt på 52 rom. Vi har sengeplasser i umiddelbarnærhet, og en eventkapasitet på 400 personer.

Når du kommer til Teveltunet, er aktivteter og opplevelse en del av totalpakken. I gangavstand fra fjellstua ligger Rypetoppen Adventurepark som passer for barn og voksne i alle aldre. Fra sommeren har vi tilbud for ferie- og frititdsmarkedet i tilegg til kurs- og konferanse.

Les mer