Langodden Gard Camping

Resepsjonen med Estenstua og Andersstua i bakgrunn

Østerdalstua på garden.

Gudlaugstua med Maritstua bortenfor

Dyr på beite

Nyfødt kalv koser seg i halmen

Olavsrosa
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Grete Karin Inderberg
Adresse Gammelveien 435
2560 Alvdal
Telefon +47 960 16 154
Lengdegrad 10.729533
Breddegrad 62.045203

Langodden gard camping ligger langs rv. 3, ved Glåma, sør i Alvdal og er et familiebruk. Garden er typisk for distriktet med mjølkeku og skogsdrift. Vi har et levende gårdstun med ku og kalv i fjøset og om sommeren er dyra ute på beite i nærheten av gården. I tillegg har vi 7 utleiehytter med tilsammen 35 sengeplasser og egen plass for 4 - 6 campingvogner, bobiler eller telt. De fleste hyttene er ombygde tømmerhus og den eldste er fra 1797. Vi har eget gårdsmuseum med omvisning etter avtale.

Til sammen utgjør dette et hyggelig gårdstun med hjemmekoselige og godt utstyrte hytter for selvhushold. De tre største hyttene har innlagt vann for dusj og wc. Ved leie av mindre hytte benyttes sanitærhuset som er sentralt plassert blant hyttene og campingplassen. Det er dyner og puter i alle senger, mens lintøy kan leies. TV i flere hytter.

I nærhet til gården er det merkede stier for kortere fjellturer, kulturminnestier og sykkelstier. Kommer du med kano sørover Glåma er det mulighet å ta seg i land hos oss. Vi har salg av fiskekort og er behjelpelig med kort for jakt på bever. Gode fiskemuligheter i Glåma eller omkringliggende tjern og fjellvatn. Om vinteren er det daglig oppkjørte skiløyper ca.15-20 minutters kjøring fra gården. Mens du bor hos oss vil vi anbefale et besøk til Huset Aukrust eller spektakulære Jutulhogget Naturreservat samt Trontoppen (1666 moh.) til fots, på sykkel, i bil eller randonee.

Velkommen til Langodden gard camping!

Les mer