Beite - Gardsbutikken på Hvam vgs

Cafe   Fotograf: Beite

Spansk Margeritt   Fotograf: Beite

Vårblomster   Fotograf: Beite

Fasade butikk   Fotograf: Beite

sofakrok   Fotograf: beite

Stemorsblomst   Fotograf: Beite

Femtunge   Fotograf: Beite

Oddvar på traktor   Fotograf: Beite

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Kristine Østreng
Adresse Hvamsalleen 30
2165 Hvam
Telefon 63912144
Lengdegrad 11.37638
Breddegrad 60.10599

Velkommen til Beite,Gårdsbutikken på Hvam. Butikken ligger i naturskjønne omgivelser på Hvam videregående skole i Nes, Akershus. Med kort avstand til Gamle Hvam gårdsmuseum og golfbane.

Litt om oss:

Butikken

I Gårdsbutikken finner du lokalprodusert,kortreist mat og spesialiteter fra andre deler av landet. Over 40 leverandører av spennende håndtverksprodukter og smakfulle matprodukter, i tillegg til skolens ferske egenproduserte varer som poteter, grønnsaker, egg og blomster.

Vi tilbyr lokal kunst, håndverk og husflid av høy kvalitet.

Kafeen

I vår kafe, Godt Beite, kan vi ta i mot grupper opp til 40 personer for bespisning. Her kan man nyte en god lunch med venner eller kolleger, eller sette seg i ro og fred i vår sofakrok med en kopp kaffe og ett stykke hjemmelaget kake.

Gartneriet

Gartneriet kan tilby ferske grønnsaker rett fra åkeren fra tidlig på høsten, samt grønnsaker og poteter for lagring gjennom vinteren.

I veksthusene bugner det av sommerens blomster, roser og stauder, samt grønnsaksplanter fra tidlig i mai. Flott salat og friske urter har vi gjennom hele året og til jul fylles det opp med juleblomster, sammenplantninger, nek, kranser og juletrær.

Velkommen til en hyggelig handel!
Åpningstid

Mandag - lørdag kl. 10 - 15

Tlf. 63 91 21 44
www.gaardsbutikken.no

Les mer