Beite - Gardsbutikken på Hvam vgs

Spansk Margeritt   Fotograf: Beite

Vårblomster   Fotograf: Beite

Fasade butikk   Fotograf: Beite

Stemorsblomst   Fotograf: Beite

Femtunge   Fotograf: Beite

Oddvar på traktor   Fotograf: Beite

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Kristine Østreng
Adresse Hvamsalleen 30
2165 Hvam
Telefon 45659565
Lengdegrad 11.37638
Breddegrad 60.10599

Velkommen til Beite,Gårdsbutikken på Hvam. Butikken ligger i naturskjønne omgivelser på Hvam videregående skole i Nes, Akershus. Med kort avstand til Gamle Hvam gårdsmuseum og 9 hulls golfbane.

Litt om oss:

Butikken

I Gårdsbutikken finner du lokalprodusert, kortreist mat og spesialiteter fra andre deler av landet. Over 40 leverandører av spennende håndverksprodukter og smakfulle mat- og drikkeprodukter, i tillegg til skolens ferske egenproduserte varer som poteter, grønnsaker, egg og blomster.

Vi tilbyr lokal kunst, håndverk og husflid av høy kvalitet.

Kafeen

I vår kafe, Godt Beite, kan vi ta i mot grupper opp til 30 personer for bespisning. Her kan man nyte en god lunsj med venner eller kolleger, eller sette seg i ro og fred med en kopp kaffe og ett stykke hjemmelaget kake. Forhånsdsbestilling for grupper over 6 personer.

Gartneriet

Gartneriet kan tilby ferske økologiske grønnsaker rett fra skolens egen åker fra tidlig på høsten, samt grønnsaker og poteter for lagring gjennom vinteren.

I veksthusene bugner det av sommerens blomster og grønnsakplanter fra tidlig i mai. Flott salat og friske økologiske urter har vi gjennom hele året. Økologisk agurk og tomat fra sent i oktober. Til jul har vi kranser og nek, samt ett utvalg juleblomster som selges gjennom Gårdsbutikken.

Velkommen til en hyggelig handel!
Åpningstid

Mandag - fredag kl. 10 - 15

Tlf. 45 65 95 65
www.gaardsbutikken.no

Les mer