Kontaktperson | Thomas Wikstad Knutsen |
Adresse | Torgveien 2 9040 Nordkjosbotn |
Telefon | 77722300 |
Mobiltelefon | 40440481 |
Lengdegrad | 19.559517 |
Breddegrad | 69.218297 |
Vi feirer stolte 68 år med or`ntlig tradisjonsmat i år. Vi fremstiller selv alt fra supper, hovedretter til bakverk og desserter. Dette er vi stolte av , og våre kunder setter umåtelig pris på or`ntlig heimelaga tradisjonsmat. I tillegg har vi Smak av Balsfjord der vi samarbeider med lokale gårdsprodusenter for å ivareta spesialiteter. Vi håper du kan fornemme både gleden og stoltheten vi har lagt i arbeidet med lokale kvalitetsprodukter når du blir servert fristende retter - med Smak av Balsfjord. VELKOMMEN TIL OSS
22 Juni 2012 fremsto vi i ny og utvidet drakt.Vi fikk da 12 nye dobbeltrom, derav en suite på 80kvm over to etasjer. Suiten har et "møtebord" i andre etasje hvor inntil 8 personer kan sitte og kose seg i fred og ro.
Det er også mulighet for inntil 5 personer og overnatte, samt at første etasje er tilrettelagt for handikapede.
Vi tilbyr totalt 30 rom fordelt på
- 16 rom hovedbyggningen
- 6 rom annekset
- 8 rom hybelstuer
Itillegg til nye rom fikk vi også:
- Lobby med bar & resepsjon - 25 sitteplasser
- Oddstua restaurant - 55 sitteplasser
- Torilstua møte- og selskapsrom - 14 sitteplasser
- "Det Gode Kjøkken" - buffetområde til frokost, lunsj, middag og selskaper
- 3 møterom totalt 85 sitteplasser
- Kafe- og selskapslokaler totalt 190 sitteplasser
Gode fottur muligheter samt laksefiske elv i umiddelbar nærhet. Vi samarbeider med Lyngsfjord Adventure som tilbyr naturopplevelser av høyeste kvalitet. Se www.lyngsfjord.com
Kjellerstua Pub og pizzeria er åpen onsdag-søndag hver uke. Der har vi forskjellige events på planlagte datoer med: Trubadurer, Karaoke, Dj, Temakvelder, Live band eller hyggelig Pubkvelder. God atmosfære og herlig stemning.
Dans (Kjellerstua Pub/Bar), Kanefart, Turskiløping, Hest og Vogn (kjøreturer på forespørsel), Utleie av hest (baneridning) og en tennisbane på idrettsbanen 500 m fra oss (ingen utstyrsutleie).