Lauklines Kystferie

Opplev havfiske. Du kan bli med på guidet fisketur eller leie din egen båt.

Opplev spektakulær natur med guidet midnattssol cruise.   Fotograf: Explore the Arctic

Er du heldig får du se knølhvalen fra bryggen.   Fotograf: Magne Aarbø - Tromsø Natur og Fritid

Vi tilbyr guidet skitur og har utleie av utstyr hvis du trenger det.   Fotograf: Magne Aarbø - Tromsø Natur og Fritid

Vi har et rikt dyreliv. Noen ganger svever havørna over båten.   Fotograf: Explore the Arctic

Opplev midnatssolen på sommeren.   Fotograf: Explore the Arctic

Vakkert nordlys over rorbuene en vinternatt.   Fotograf: Filip Kulisev - Amazing Planet

Den beste tiden å se nordlyset er i perioden september til april.   Fotograf: Filip Kulisev- Amazing Planet

Vi har 6 rorbuer med høy standard.   Fotograf: Mathias Haughom

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Andreas Nilsen
Adresse Vasstrandveien 580
9108 Kvaløya
Telefon 77656080
Lengdegrad 18.285812
Breddegrad 69.620755

​ Lauklines er idyllisk anlagt midt i Kattfjorden med Lauklinesøya i forgrunnen, 30 min kjøretur fra Tromsø flyplass. Det er et personlig, innbydende og imøtekommende feriested og base for deg som søker en aktiv ferieopplevelse utenfor byen eller bare ønsker å slappe av i rolige og naturskjønne omgivelser. Her får du virkelig nyte ren natur med personlig gjestfrihet og service.

Opplev fjellvandring, havfiske, midnattsol, nordlysjakt,hundesledeturer,kajakkturer, fjordcruise både sommer og vinter, toppturer på ski, sykkeltur langs lite trafikkerte veier eller hva med trøbiltur for hele familien bare for å nevne noe.

Hanna og Andreas har med sin familie og stab utviklet Lauklines til et velrennomert feriesenter. Handelsstedet ble etablert i 1920 som fiskemottak med landhandel og har siden 1999 vært drevet som feriesenter.

Overnatting tilbys i 6 moderne rorbuer(hytter) som ligger like ved vannkanten. Rorbuene er fullt utstyrt for inntil 6 personer. Man deler ikke rorbu med andre, så pris for rorbu pr. natt er i henhold til hvor mange personer man er.

Transport til og fra flyplass eller Tromsø kan tilbys.

Overnatting

Høystandard Rorbu 100m2 (3 soverom, 2 bad med dusj og toalett, fullt utstyrt kjøkken, spisestue og stue med TV og DVD-spiller.

Havfiske

Utleie av flotte båter med ekkolodd/GPS. Salg og utleie av fiskeutstyr. Sløyerom og frysemuligheter. www.explorethearctic.no tilbyr fiskeguider og charter båt til våre gjester.

Fjellvandring

Midt i et eldorado av flotte fjellområder som innbyr til bestigning. Flere flotte øyer i havgapet som er fin å vandre på. Vi har egne guider i området som tilbyr guidede turer.

Jakt

Lauklines ligger midt i et eksklusivt jaktterreng både for rype og annet vilt.

Fuglekikking

Ypperlig område for fuglekikking Lauklinesøya som ligger like i forgrunnen er fredet som fuglereservat fra mai til august. Det er derfor et yrende fugleliv i området med havørna som nabo.

Familieferie

Godt tilrettelagt for familieferie. La ungene få oppleve naturen på nært hold. Båt, fiske, fjell- og øytur, stein- og skjellplukking, oppdagelsesvandring i fjæra og bare 30 min til Tromsø for å oppleve litt byliv.

Kurs, Konferanse, Fagdager, Incentives etc.

Våg å gjøre noe nytt. Legg arrangementet deres ute hos oss og la naturen få være inspirasjonskilden. Vi bidrar med hjelp til planlegging og gjennomføring av diverse aktiviteter.

Ring oss eller send en mail så hjelper vi deg svært gjerne.

HJERTELIG VELKOMMEN TIL LAUKLINES!

Hanna og Andreas Nilsen

Vertskap

Les mer