Lauklines Kystferie

Opplev spektakulær natur i midnattssol.   Fotograf: Explore the Arctic

Vi har et rikt dyreliv. Noen ganger svever havørna over båten.   Fotograf: Explore the Arctic

Opplev midnatssolen på sommeren.   Fotograf: Explore the Arctic

Vakkert nordlys over rorbuene en vinternatt.   Fotograf: Filip Kulisev - Amazing Planet

Den beste tiden å se nordlyset er i perioden september til april.   Fotograf: Filip Kulisev- Amazing Planet

Tromso Outdoor tilbyr guidede skiturer og har utleie av utstyr hvis du trenger det.   Fotograf: Magne Aarbø - Tromso outdoor

Vi har 3 premium og 3 standard rorbuer idyllisk plassert ved vannkanten.   Fotograf: Mathias Haughom

Hovedsoverom i en premium rorbu.   Fotograf: America

Kjøkken i en premium rorbu   Fotograf: America

Stue i en premium rorbu med vakker utsikt ut fjorden   Fotograf: America

Bli med på guidet fisketur og opplev havfiske!

Guidede fisketurer tilbys

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Andreas Nilsen
Adresse Vasstrandveien 580
9108 Kvaløya
Telefon 99 79 40 49
Lengdegrad 18.285812
Breddegrad 69.620755

​ Lauklines er idyllisk anlagt midt i Kattfjorden med Lauklinesøya i forgrunnen, 30 min kjøretur fra Tromsø flyplass. Det er et personlig, innbydende og imøtekommende feriested og base for deg som søker en aktiv ferieopplevelse utenfor byen, eller bare ønsker å slappe av i rolige og naturskjønne omgivelser. Her får du virkelig nyte ren natur med personlig gjestfrihet og service!

Opplev fjellvandring, havfiske, midnattssol, nordlysjakt, hundesledeturer, kajakkturer, fjordcruise på sommeren, toppturer på ski, sykkeltur langs lite trafikkerte veier eller hva med trøbiltur for hele familien bare for å nevne noe.

Hanna og Andreas har med sin familie og stab utviklet Lauklines til et velrennomert feriesenter. Handelsstedet ble etablert i 1920 som fiskemottak med landhandel og har siden 1999 vært drevet som feriesenter.

Overnatting tilbys i 3 standard og 3 premium rorbuer(hytter) som ligger like ved vannkanten. Rorbuene er fullt utstyrt for inntil 6 personer. Man deler ikke rorbu med andre, så pris for rorbu pr. natt er i henhold til hvor mange personer man er.

Transport til og fra flyplass eller Tromsø kan tilbys.

Overnatting

Høystandard Rorbu 100m2 (3 soverom, 2 bad med dusj og toalett, fullt utstyrt kjøkken, spisestue og stue. Alle rorbuer har AC og premium rorbuene har i tillegg varmekabler i gulvet i 1 etg.

Havfiske

www.explorethearctic.no tilbyr guidede fisketurer med våre charterbåter.

Fjellvandring

Lauklines ligger i et eldorado av flotte fjellområder som innbyr til bestigning. Flere flotte øyer i havgapet som også er fine å vandre på. Vi samarbeider med guider i området som tilbyr guidede turer.

Jakt

Lauklines ligger midt i et eksklusivt jaktterreng både for rype og annet vilt.

Fuglekikking

Kattfjord er et ypperlig område for fuglekikking. Lauklinesøya som ligger like i forgrunnen er fredet som fuglereservat fra mai til august. Det er derfor et yrende fugleliv i området med havørna som nabo.

Familieferie

Anlegget er godt tilrettelagt for familieferie. La ungene få oppleve naturen på nært hold. Båt, fiske, fjell- og øytur, stein- og skjellplukking, oppdagelsesvandring i fjæra og bare 30 min til Tromsø for å oppleve litt byliv.

Kurs, Konferanse, Fagdager, Incentives etc.

Våg å gjøre noe nytt. Legg arrangementet deres ute hos oss og la naturen få være inspirasjonskilden. Vi bidrar med hjelp til planlegging og gjennomføring av diverse aktiviteter.

Ring oss eller send en mail så hjelper vi deg svært gjerne.

HJERTELIG VELKOMMEN TIL LAUKLINES!

Hanna og Andreas Nilsen

Vertskap

Les mer