Lista Lam og Gårdsmat

Sauer på beite i Vest-Agders utvalgte kulturlandskap   Fotograf: Ernst Mathiassen

Butikklokalet   Fotograf: Ernst Mathiassen

Produksjonslokalet ble bygget i 2009 og inneholder butikk og produksjonslokale i 1. etg. I 2. etg er det rom for Lefse/flatbrød baking samt en utleieleilighet på 65 kvadratmeter med høy standard   Fotograf: Ernst Mathiassen

Leiligheten. Kombinert stue/ kjøkken, 3 soverom med til sammen 6 senger, bad, og eget sløyerom for fisk.   Fotograf: Ernst Mathiassen

Guidede turer i nærområdet med innehaver som guide.   Fotograf: Ernst Mathiassen

Lammecarrè, og lammekoteletter   Fotograf: Ernst Mathiassen

Lammekrone, lammebaron, indrefilet og lammebiff   Fotograf: Ernst Mathiassen

Fenalår og pinnekjøtt henger på tørkerommet.   Fotograf: Ernst Mathiassen

Leia inn til vår lokale havn i solnedgang. Her går det an å finne roen. :)

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Ernst Mathiassen
Adresse Stave
4560 Vanse
Telefon 38397447
Mobiltelefon 924 18 516
Lengdegrad 6.602943
Breddegrad 58.12003

Lista Lam og gårdsmat har egen gårdsbutikk der vi selger kvalitetsprodukter av lam i alle varianter, tradisjonsmat så vel som gourmètmat. Vi videreforedler lam fra Lista i egne produksjonslokaler. Vi baker også flatbrød, lefser og potetkaker. Velkommen til gards!

Gården vår på Stave er en gammel slektsgård som har vært i slektens eie i mer enn 400 år. Det har vært drevet med forskjellige husdyr opp gjennom tidene, men sau har alltid vært del av husdyrholdet. Kundene blir stadig mer opptatt av kvalitet og hvordan matvarer er produsert. Lammene beiter lokalt hele sommeren, våre kunder kan se hvordan de har det på sommerbeite når de er på ut på tur, eller de kan komme på besøk til gården.

Mellom Lista Fyr og Nordberg fort går det en 5 km lang kyststi med mange natur- og kulturseverdigheter. Stien går gjennom områder med landskapsvern, plantelivfredningsområder og fuglefredningsområder. Vi tilbyr også guidede turer i variert og vakker natur i Lister-området. Vi har også en utleieleilighet med høy standard og soveplass til 6-7 personer. Båt med motor kan følge med leiligheten hvis ønskelig.

Les mer