Hotell Frøya

Hjort fra region Frøya/Hitra

Kamskjell, sjøkreps og sushi m/laks – råvarer fra Frøya

Kystperlen Sula   Fotograf: Marius Rua

Fisking på Frøya   Fotograf: Marius Rua

Villsau fra Frøya   Fotograf: Aina Taraldsen

Ganefart Norske Akevitters Venner
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Valborg Bekken
Adresse 7260 Sistranda
Telefon 72464500
Faks 72464501
Lengdegrad 8.82812
Breddegrad 63.729308

Velkommen til Hotell Frøya! Ønsker du å oppleve ekte kystkultur, frisk luft, lukten av tang og tare, regn, vind og sol som skifter flere ganger i døgnet, samt kortreist mat fra øyriket Frøya? Ja, da skal dere ta turen til Hotell Frøya! Hotell Frøya er et familiedrevet hotell med hjemmekoselig atmosfære og hyggelig betjening. Kjøkkenet vårt legger stor vekt på og bruke lokale råvarer. Med lokal mat på menyen ønsker vi å tilby gode matopplevelser for våre gjester.Vi ligger på Sistranda som er knytepunktet for opplevelser i øyriket Frøya!

Her på Frøya er det utallige forskjellige metoder og oppleve den fantastiske skjærgården på, du kan foreksempel reise med MS Frøycruise som tar opp til 69 personer, Wold Kysttransport som har flere båter og kan ta opp til 12 personer på hver båt, eller reise sammen med Roger og oppleve hans "Eventyrlige verden".

Med erfarne sjøfolk bak spakene kan du trygt la deg fasinere av det krystallklare havet, oppleve fiskelykkens velsignelse, dykke ned og se på den fantastiske faunaen eller oppleve skjærgården på en litt mer spennende måte med havrafting.


Å oppleve Frøya fra sjøsiden kan også skje i roligere former. Du hopper fra øy til øy i et skjærgårdscruise og tar til deg kystlivets atmosfære blant holmer og værutsatt bebyggelse.
Havsafari med havørn, sel og kanskje et glimt av spekkhoggeren gjør turene uforglemmelige.

Øyene utenfor Frøya; Sula, Bogøyvær og Mausund, har alle særegne spisesteder/puber, så øyhopping med en pub til pub runde med båt er fullt mulig!
Øyhopping kan også foregå med sykkel, du kan ta rutegående ferge og bli med fra øy til øy, anbefales!


Om du virkelig ønsker noe utenom alt annet er en eksotisk tur til Sørburøy, Sauøya, Gjesingen og Halten verdt et besøk, dette er fantastiske perler (øyer) som må oppleves. Velger du denne turen må hele dagen settes av for opplevelser!

Vi kan tilby fantastiske opplevelser på Frøya og i regionen her ute.

• Pub til pub runde
• Øyhopping
• Havfiske
• Safari i Froan, Norges største marine naturreservat
• Ørnesafari
• Selsafari
• Guidet turer i øyrekka
• Kajakk padling
• Sykkel utleie
• Gokart utleie
• Juving

Et vellykket arrangement som en kickoff, ledersamling, blåtur, teambuilding tur eller firmatur, gir masse energi og ny motivasjon!
Det engasjerer og inspirerer, enten det er en kickstart på året, en spennende produktlansering eller som en event for kunder og samarbeidspartnere!
Det handler om dynamikken i gruppa og et fokus på samarbeid og det sosiale.

Nye opplevelser gir et frisk pust og bidrar til fellesskapet.

Kom og opplev Frøya med oss!


Les mer