Hotell Frøya

Hotell Frøya tilbyr alt fra tradisjonsretter til nye og moderne retter, fellesnevneren er kortreiste og lokale råvarer   Fotograf: Vindfang Reklame

Villsau fra Frøya   Fotograf: Aina Taraldsen

Velkommen til Hotell Frøya

Hos oss får man et godt måltid av lokale råvarer   Fotograf: Vindfang Reklame

Kystperlen Sula, en av flere øyer man kan besøke her i havgapet

Tørrfisk er en råvare du finner flere steder her på Frøya og i øyriket   Fotograf: Marius Rua

Stå opp til en flott frokost

Sommeridyll i hagen

Idylliske Titran   Fotograf: Stein Olav Sivertsen

Aftersea på Bogøyvær   Fotograf: Vindfang Reklame

Nyt en god natt søvn

Miljøfyrtårn Norske Akevitters Venner
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Aina Ervik
Adresse Rådhusgata 10
7260 Sistranda
Telefon 72464500
Faks 72464501
Lengdegrad 8.82812
Breddegrad 63.729308

Velkommen til Hotell Frøya! Ønsker du å oppleve ekte kystkultur, frisk luft, lukten av tang og tare, regn, vind og sol som skifter flere ganger i døgnet, samt kortreist mat fra øyriket Frøya? Ja, da skal dere ta turen til Hotell Frøya. Hotell Frøya er et familiedrevet hotell med hjemmekoselig atmosfære og hyggelig betjening. Kjøkkenet vårt legger stor vekt på og bruke lokale råvarer. Med lokal mat på menyen ønsker vi å tilby gode matopplevelser for våre gjester. Vi ligger på Sistranda som er knutepunktet for opplevelser i øyriket Frøya!

Her på Frøya er det utallige forskjellige metoder og oppleve den fantastiske skjærgården på, du kan reise med offentlig transport, Wold Kysttransport som har flere båter og kan ta opp til 12 personer på hver båt, eller reise sammen med Øyrib og familien Johansen som gladelig forteller engasjerende historier om øyriket.

Med erfarne sjøfolk bak spakene kan du trygt la deg fasinere av det krystallklare havet, oppleve fiskelykkens velsignelse, dykke ned og se på den fantastiske faunaen eller oppleve skjærgården på en litt mer spennende måte med havrafting.


Å oppleve Frøya fra sjøsiden kan også skje i roligere former. Du hopper fra øy til øy i et skjærgårdscruise og tar til deg kystlivets atmosfære blant holmer og værutsatt bebyggelse.
Havsafari med havørn, sel og kanskje et glimt av spekkhoggeren gjør turene uforglemmelige.

Øyene utenfor Frøya; Sula, Bogøyvær og Mausund, har alle særegne spisesteder/puber, så øyhopping med en pub til pub runde med båt er fullt mulig!
Øyhopping kan også foregå med sykkel, du kan ta rutegående ferge og bli med fra øy til øy, anbefales!


Om du virkelig ønsker noe utenom alt annet er en eksotisk tur til Sørburøy, Sauøya, Gjesingen og Halten verdt et besøk, dette er fantastiske perler (øyer) som må oppleves. Velger du denne turen må hele dagen settes av for opplevelser!

Frøya har et bredt spekter fantastiske opplevelser å by på og Hotell Frøya kan være behjelpelig med organisering og/eller sette deg i kontakt med riktige personer.

• Pub til pub runde
• Øyhopping
• Havfiske
• Safari i Froan, Norges største marine naturreservat
• Ørnesafari
• Selsafari
• Guidet turer i øyrekka
• Kajakk padling
• Sykkel utleie
• Gokart utleie
• Juving

Et vellykket arrangement som en kickoff, ledersamling, blåtur, teambuilding tur eller firmatur, gir masse energi og ny motivasjon!
Det engasjerer og inspirerer, enten det er en kickstart på året, en spennende produktlansering eller som en event for kunder og samarbeidspartnere!
Det handler om dynamikken i gruppa og et fokus på samarbeid og det sosiale.

Nye opplevelser gir et frisk pust og bidrar til fellesskapet.

Kom og opplev Frøya med oss!


Les mer