Søya Gardsutsalg

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Anne Karin H. Søyland
Adresse Søyland
4330 Ålgård
Telefon 51 61 59 59 / 958 12 325
Faks 969 163 136
Mobiltelefon 95812325
Lengdegrad 5.981231
Breddegrad 58.685515

Velkomen til "Ørnhuset" som består av 4 hytter. Her kan du nyte vakker utsikt eller la naturen friste til en tur med fiskestang. Stort gardsutsalg med rikt utvalg av gardsmat samt eget kunstgalleri. Kort veg til turistattraksjoner i distriktet. Røykfritt. Hund/dyr-ikke tillatt.

Gården ligg i eit naturskjønt område, med en fantastisk utsikt i frå tunet vårt."Eit velholdt kulturlandskap" er tilbakemeldingane frå turistane som kjem her. Vi er bevisste på å halde på tradisjonar som vedlikehald av gamle steingardar. Driftsopplegget vårt er i dag: Mjølkeproduksjon, sauehald, hønsehald og honningproduksjon.

Spesialiteter

Vi har 4 koselige utleiehytter med 3 sengeplasser i to av hyttene, 8 sengeplasser i en og 6 sengeplasser i en.Røykfritt.Hundefritt.

Hund/dyr-ikke tillatt.

Utsalgssted

På Søyland gard har vi ominnreia ein verkstad til Gardsmatutsal. Eit lite kjøkken i utsalet blir brukt som produksjonslokale. Her finst óg ein del husflidsprodukt frå garden og distriktet. Her kan du sitte ned, nyte heimebakst og nykverna kaffe eller te.

Velkomen til Søya og opplev atmosfæren i eit levande gardstun. Her kan du oppleve dyr som eks. kaniner og høner,eller sauer i marka. Garden har og eige kunstgalleri som er verdt eit besøk. I Mimrebua finner du roen og kan mimre over tidligere tider.

Våre produkter:

Honning

Honning fra Søyland av beste kvalitet i delikate innpakninger. Sitronhonning er en spennende variant, samt "Desserthonning" med valnøtter. Honning er en av de eldste folkemedisiner. Den er nærende og bakteriehemmende. Hippocrates sa: "Din mat skal være din medisin, din medisin skal være din mat".

Innhold: Honning
Pris: Flere priser etter emballasjetyper.
Bestilling: 3 dager
Levering: Over disk
Betaling: Kontant
Innhold: Egg
Pris: Etter avtale og produktvalg
Bestilling: Etter avtale
Levering: Over disk
Betaling: Kontant
Andre gardsmatprodukter

Vi selger lefse, flatbrød, syltetøy, saft, gelè, sirup, chutney, ulike te og urtekrydder, tørka sopp, Gulleple-most. Salg av ost.Pinnekjøtt og fenalår på bestilling.

Pris: Etter avtale og produktvalg
Bestilling: Etter avtale
Levering: Over disk
Betaling: Kontant

Servering

Vi tek i mot grupper der vi serverer urte- eller soppsuppe med heimebaka brød. Ellers byr vi på nykokt kaffi og heimebakst.

Åpningstider: Sjå utsalstider
Kapasitet: Inntil 45 personar
Meny og priser: Sendes på bestilling
Bestilling: Etter avtale
Diverse: Vi har bygd fire utleigehytter med flotte turmuligheter, samt gode fiskevann. Muligheter til å oppleve dyra på garden på nært hold.

Les mer