Alm Gard

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Guus Morel
Adresse 6895 Feios
Telefon 482 67 898
Mobiltelefon 48267898
Lengdegrad 6.748902
Breddegrad 61.127542

Alm Gard er en økologisk gardsdrift som ligger i den lille bygda Feios. På garden produseres bl.a. iskrem, honning og syltetøy, og vi har kyr, hest, bier og høns. Vi har overnattingsmuligheter i et bekvemmelig gammelt skulehus, og på et småbruk. I tillegg har vi B&B. Vi tilbyr guidede turer til fots og på hesteryggen.

Alm Gard drives av Guus Morel og Laurien Geerse. Vi flyttet fra Nederland til Norge i november 2004. På Alm Gard lager vi iskrem av egen mjølk og frukt. Vi dyrker bringebær som brukes i iskremen. Molte og blåbær plukker vi opp på fjellet. Vi har 10 bikuber på garden og har egen honning. Vi har hatt økologisk drift siden august 2007. Det finnes all slags gardsprodukter på garden, bl.a. yoghurt, storfekjøtt, melk, syltetøy, saft og ost. Produkter kan kjøpes på garden for de som overnatter her.

På garden har vi Telemarksfe (9) som mjølkes for hånd. Vi mjølker en gang om dagen og kalver drikker hos mor. På garden finnes det muligheter for grønn omsorg. Det er også mulig å ha synfaring og lunsj på gården.

Overnattingsmuligheter i et bekvemmelig gammelt skulehus som ble restaurert i 2007, og på et småbruk med flott utsikt mot Brekkefossen. Vi tilbyr også et Bed & Breakfastrom på garden, med dobbeltrom og eget baderom. Frokost med gårdsprodukter.

Feios er en vakker bygd med tusen og én turmuligheter! Velkommen til oss!

Les mer