Kleivå Gardscamping

Hytte 10m2 4 sengeplassar

Hytte 17m2 5 sengeplassar

Camping område med litt utsikt

Lurven ein katt på garden

To kaniner på garden

Løa med utleieenhet ut frå den og ei grillhytte

Kyr på bås

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Torstein Alvestad
Adresse Lodavegen 323
5561 Bokn
Telefon 97155627
Mobiltelefon 97155627
Lengdegrad 5.424805
Breddegrad 59.195286

Kleivå Gardscamping er ein liten campingplass som ligg på øya Vestre Bokn i Rogaland. Campingplassen er i tilknytting til garden med mjølkeproduksjon. Plassen er eit godt utgangspunkt for dagsturer til Bergen, Stavanger og Preikestolen mm. Ute i naturen kan du når som helst møte hjort og rådyr Det er kort veg til sjø og vatn der er det høve til å fiske og bade. Ideelt for familiar.

Kleivå gardscamping ligg lunt til midt på øya Vestre Bokn i Rogaland, 4 km. frå E 39. Med bil er det 45 min. til Haugesund og 60 min. til Stavanger, reiser du med fly har vi kort veg til begge nevnde byars flyplass. Plassen er eit godt utgangspunkt for dagsturer til Bergen, Stavanger og Preikestolen m.m.

På garden er det mjølkeproduksjon. Dyr på garden utanom kyr er katter, kaniner, boergeiter og av og til kopplam. Plassen har eit stort uteområde med natur tett innpå. Ute i naturen kan du gå hjortestier og nyte naturen, og du kan møte på hjort og rådyr. Det er også kort veg til sjø og fleire vatn der er det høve til å fiske, bade og anna. Ideell ferieplass for familien.

Les mer