Øy-is

Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Anita Rettedal Middelthon
Adresse Kalvøy 19
4013 Stavanger
Telefon 940 59 157
Lengdegrad 5.834357
Breddegrad 58.980246

På den idylliske byøya, Kalvøy, like utenfor Stavanger sentrum, drives en liten gård av familien Middelthon. Her finns det storfe og drivhus, selskapslokaler og en sjarmerende liten iskremfabrikk.

Selskapslokalet heter Kalvøy Maritime Park, og tilbyr blant annet teambuilding, møtelokaler, middag og dessert. Det var her Fru Middelthons iskrem-drøm startet i 2017, da hun begynte å lage iskrem med ferske bringebær til gjester i Kalvøyparken. Iskremen ble godt tatt imot, og vinteren 2020 startet produksjonen av den gode iskremen i porsjonsbeger, til salg utfenfor øya.

Øy-isen fra Kalvøy er restaurant-is i beger. Det vil si kvalitetsråvarer, og vi bruker kortreist-prinsippet der vi kan. Bær håndplukkes på egen gård på Kalvøy, fløte kommer fra det lokale meieriet og eggeplommer får vi fra smilende høner på Sunde. Noen råvarer kommer imidlertid langveis fra, da vi mener at den franske produsenten Valrhona skaffer den beste sjokoladen, og ekte vaniljestang smaker best fra Madagaskar.

Iskremen er i salg hos flere utsalgssteder på fastlandet, og kan kjøpes på Kalvøy ved bestilling per telefon 940 59 157.

Selskapslokalet Kalvøyparken har åpent for grupper ved bestilling.

Les mer