Bjellandstrand gård

Bjellandstrand gård ligger på utsiden av Tromøy med havet som nærmeste nabo. Deler av eiendommen er også en del av Raet nasjonalpark

Besøkshagen på Bjellandstrand gård består av flere ulike hagerom

Kveldsstemning

Vertskapet på Bjellandstrand gård, Unni og Jon Ramsvatn

Selskapslokalet i 2 etasje med plass til 80-85 gjester

Gården er et populært sted for bryllup

Hagen er et populært sted for mottagelse

Vi legger stor vekt på kvalitetsmat enten vi leverer det selv eller det kommer fra våre gode samarbeidspartnere

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Bjellandveien 86
4818 Færvik
Telefon 95059765
Lengdegrad 8.880451
Breddegrad 58.456273

Hele konseptet rundt Bjellandstrand gård er bygget opp rundt tankegangen om å gi de gode opplevelsene. Dette kan være en god matopplevelse, atmosfæren eller den gode samtalen. I 2005 åpnet vi dørene for første gang og har siden hatt gleden av å ta imot tusenvis av hyggelige gjester. Vi gleder oss hver gang vi fyller huset og hagene med glade mennesker som nyter livet i hverandres selskap. Vi har forsøkt å skape et personlig og hyggelig sted for de store og små anledninger som skal feires. I tillegg har vi to ulike besøkshager, Rosehage som er en vakker prydhage delt inn i ulike tema rom. Og Strandhagen som er en stor nyttehage på 8 mål hvor vi dyrker alt fra frukt, bær, urter og grønnsaker til blomster.

Bjellandstrand gård er et idyllisk sted på Tromøya, 15 minutters kjøring fra Arendal i Agder. Gården har en lang historie som strekker seg tilbake til 1600-tallet, og har vært drevet av familien Ramsvatn siden 1920. I årene frem til 2005 var det tradisjonelt landbruk på gården med dyrking av ulike grønnsaker inntil Unni og Jon Ramsvatn overtok og startet med gårdsturisme. Gården har også en vakker rosehage som er perfekt for vielser og mottagelser. Fra midten av juni til midten av august er det mulig å besøke gården og besøkshagen på våre åpne dager. Det er også mulig å booke for grupper som ønsker omvisning i hagen. Vi har besøk av mange buss grupper i løpet av sesongen hvor vi som vertskap har omvisning i hagene og forteller om hagene og livet på gården. Vi serverer gjerne middag til våre grupper før avreise. Vi har i tillegg alle rettigheter.

Gården ligger midt i Raet nasjonalpark, et unikt naturområde med havet som nærmeste nabo. I tillegg til hagene kan du på åpne dager kjøpe deg noe godt å spise i vår kafe samt handle med deg noe fra vårt sjarmerende gårdsbutikk som forhandler sjarmerende produkter til hage og uterom.

Vi arrangerer også ulike typer arrangementer som konserter og temakvelder i løpet av året.

Les mer