Villbrygg

Debio Godkjent
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Silja Liland
Adresse Christian Krohgs gate 2
0186 OSLO
Telefon 94099001
Lengdegrad 10.757639
Breddegrad 59.914185

Villbrygg lager alkoholfrie drikker som ikke går på kompromiss med smak eller opplevelse. Vi bruker naturlige og ville ingredienser fra den unike nordiske floraen. Slik ekstraherer vi smakene av natur. Villbrygg tilbyr et sunt og smakfullt alternativ, og vil inspirere til en livsstil der velvære, miljø og nytelse kan sameksistere.

Kompromissløse alkoholfrie drikkevarer, skapt for å nytes.

Villbrygg brenner for å bruke mer av det mangfoldet av smaker som finnes i norsk natur og å lage fantastiske alkoholfrie drikker ut av dette. Selskapet har brukt flere år på å utvikle en helt ny produktkategori basert på råvarer det finnes mye av i naturen, men som er lite brukt i produksjonen av mat- og drikke i dag, nemlig ville vekster som granskudd, ryllik, bjørkeblader, mjødurt, geitrams med mer!

Vi lager perlende botaniske brygg av blant annet ville vekster og urter fra økologisk og biodynamisk landbruk. Drikkene er balanserte, smakfulle og komplekse. De er laget for å passe godt til mat. Vi bruker kun ekte råvarer, økologisk eller viltvoksende, og ingen kunstige tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler.

Vi bruker så mye lokale råvarer som mulig, og jobber aktivt med å øke tilgangen på disse ved å samarbeide med bønder, sankegrupper og urbane hager.

Prosessen med å lage drikkene er tilpasset ølbryggerier med tanke på å bruke ledig kapasitet der. Villbrygg ønsker å bruke jordas ressurser smartere hele veien. Selskapet eier ikke egne produksjonslokaler, men leier i dag produksjon hos Lofotpils i Svolvær og Flo på Sollihøgda.

Ved oppstart i 2018, sanket gründerne alle råvarer selv. Med tiden har dette blitt satt mer i system i tett samarbeid med en håndfull økologiske bønder og sankere.

Selskapet planlegger nå avlinger og det som skal sankes med bøndene i god tid i forveien og flere bønder har bygget tørkerom slik at de kan levere ferdig tørkede råvarer til Villbrygg. Selskapet har allerede lykkes med å etablere ny tilgang på norske råvarer. Dette har gjort det mulig å lansere i basisutvalget på Vinmonopolet som var en utrolig milepæl!

Les mer