Reina fruktgård

Eplehagen våres nedenfor løa og kårbygget på Reina fruktgård.   Fotograf: Anna Tokle Amundsen

Reina Fruktgård på Hjelset i Molde dyrker økologiske epler som blir presset i eget produksjonslokale til gode drikker som kan kjøpes fra gården.   Fotograf: LINDA FREDRIKSEN

Reina fruktgård er et familieeid gårdsbruk som produserer økologiske kvalitetsprodukter av frukt og bær. Vår produksjon er tuftet på bærekraftige verdier. Vi har dyrket blant annet eplesorter som Aroma, Discovery, Katja og Nanna. Fruktplantasjene er dyrket i nord/sør retning for å utnytte sola maksimalt.   Fotograf: LINDA FREDRIKSEN

Den vakre epleblomsten   Fotograf: Anna Tokle Amundsen

Det stelles godt med trærne på Reina Fruktgård.   Fotograf: Anna Tokle Amundsen

Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Gardvegen 30
6450 6450 Hjelset
Telefon +4797180405
Lengdegrad 7.48948
Breddegrad 62.78065

REINA fruktgård Et familieeid gårdsbruk som produserer økologiske kvalitetsprodukter av frukt og bær. Vår produksjon er tuftet på bærekraftige verdier.

«Reina» er en benevnelse på gården fra starten av. Den er av de eldste gårdene langs Fannefjorden og ligger på Hjelset. Reina beskriver skråning og helling mot sola og sjøen.

Gården er godt kjent i bygda, og har historisk vært drevet med melk og kjøttproduksjon, samt stor interesse for frukt- og bærdyrking.

Fruktplantasjene er plantet med render i nord/sør retning for å utnytte sola maksimalt. Deler av driftsbygning er nå ombygd til presseri og lokale for siderproduksjon med moderne produksjonslinje og nytt teknisk utstyr.

Det blir i disse dager lagt til rette for salg av produkter på gården. Her er det mulig å komme på besøk og ta en hyggelig fruktprat!

Les mer