Setran Opplevelsesgård

Setran Opplevelsesgård oversiktsbilde   Fotograf: Flybilder.no

På tur i Setermarka   Fotograf: Frode Setran

Utsikt fra gården   Fotograf: Frode Setran

Steking av ørret fra gårdens eget fiskevann   Fotograf: Frode Setran

Kontakt med dyrene   Fotograf: Jørgen Hjelmsøy

Vertskapet ønsker deg velkommen til gården!   Fotograf: Jørgen Hjelmsøy

Anna sammen med lam og kyllinger   Fotograf: Jørgen Hjelmsøy

Debio Godkjent Vegskilt Gardsmat/Bygdeturisme (HANEN)
Se i kart Bedriftens nettside
Kontaktperson Frode Setran
Adresse Setran, Geisnesvegen 925
7960 Salsbruket
Telefon 99165871
Mobiltelefon 99165871
Lengdegrad 11.780836
Breddegrad 64.804725

Setran Gård tilbyr gårds- og naturopplevelser i stille og naturskjønne omgivelser. Her kan du virkelig få senket skuldrene og ladet batteriene! Dersom du er glad i husdyr kan du få bli med oss å stelle dyrene morgen og kveld. Det er flotte fiske- og turmuligheter, både med og uten guide.

Setran Gård tilbyr gårds- og naturopplevelser. Gårdsferie er å bo på gården i hytte eller feriehus, få omvisning, bli med på dyrestellet eller bare rusle rundt i et levende og velpleid kulturlandskap. Gården ligger åpent til på et høydedrag med flott utsikt mot fjorden og fjellene.

For å for å oppleve den nære naturen tilbyr gården kano- og båtutleie, oppmerka turveier med universell utforming og turstier med naturmøteplasser for grilling og bålkos. Gården er også besøksgård og godkjent 4H-Gård. Du kan komme på dagsbesøk, få omvisning og kontakt med dyrene samt handle med deg noen kvalitetsprodukter fra gården.

Vi tilbyr også naturopplevelser med guide. Eksempel på turer er fiske- og kanoturer på fjorden, fottur til jettegrytene i Galtneset, fottur til samisk gravsted (Shamangrav), oterfiske i Setervatnet m.m. Dette er spennende og opplevelsesrike turer som kan oppleves sammen med vertskapet. På turene tilberedes også bålmat og kaffe på svartkjel.

Les mer