Svindal gård

Hudproduktene fra Den lille sakte gårdsbutikken selges via nettbutikk, gårdsbutikken og flere forhandlere rundt i landet.   Fotograf: Svindal gård

Villsauen Gammalnorsk sau er en robust og vakker sauerase.   Fotograf: Svindal gård

På gården lever dyrene sammen i harmoni. Stort sett ;)   Fotograf: Svindal gård

Hesene er et vakkert syn på sommeren, men krever mye jobb og mange hjelpsomme hender.   Fotograf: Svindal gård

Gårdsbutikken Den lille sakte gårdsbutikken er åpen i løpet av sommer og høstsesongen, og arrangementer legges ut på Facebook-siden Svindal gård.   Fotograf: Svindal gård

Debio Godkjent
Se i kart Bedriftens nettside
Adresse Svindalsveien 180
4550 FARSUND
Telefon 95908969
Lengdegrad 6.839302
Breddegrad 58.20371

I naturskjønne omgivelser, omringet av skog og fjell i Farsund kommune ligger et gammelt småbruk. Her drives gården bærekraftig med fokus på dyrevelferd og gamle tradisjoner. Gårdshuset på Svindal ble bygget rundt 1890. Da vi kom til gården i 2017 hadde ikke småbruket vært i bruk på flere tiår.

Nå yrer det av liv på tunet igjen, og gamle tradisjoner fra svunne tider blir tatt i bruk. Her går det Gammalnorsk sau på kystlynghei, urku av rasen Vestlandsk fjordfe som holder kulturlandskapet ved like, frittgående høner og moskusender. Vi har godkjent slåttemark og hesjer det som blir vinterfôr til dyrene hver sommer. Gården har i flere år blitt brukt til alternativ opplæring via kommunen og har i dag elever hver dag som får ta del i arbeidet på gården.

På gården lages det naturlig hudpleie, såpe og lys basert på talg fra gressforet storfe. Dette selges via egen nettbutikk, direkte fra gårdsbutikken og via forhandlere rundt om i landet. I tillegg selger vi i sesong økologisk fenalår, pinnekjøtt og villsauskinn. Fra sommer til utpå høsten har vi åpen gård-og butikk, datoer legger vi ut på vår Facebook-side. Les gjerne mer på hjemmesiden.

Les mer